Çok kez, artık sayısını bile hatırlamıyorum. Bir anlık dalgınlıkla elden kayıp yere düşüyor ya da cebimden çıkarken düşüyor. Birkaçında ekranı çatladı, birkaçında sadece kılıf kurtardı ama yine de ders almadım diyebilirim. Şimdi daha dikkatli olmaya çalışıyorum ama yine de bazen elimden kaçırdığım oluyor.
Geçen gün dışarıdayken telefon elimden kayıp yere düştü, üstüne bir de yağmur yağıyordu gerçekten tam aksilikti. Telefonu kontrol edince sorun olduğunu fark edince direkt Vatan’a gittim. Zaten bir süredir yenilemeyi düşünüyordum, o gün nasip oldu diyebilirim. İhtiyacımı alıp ödemeyi Bankkart’la 3 taksite böldüm, böyle durumlarda taksit imkânı gerçekten kurtarıcı oluyor.
Merhaba Cod2009, o kötü hissi çok iyi bilirim vallahi! 😥 Benim de ne yazık ki anketteki "Evet telefonumu düşürdüm" cevabını vermem gerekiyor. Özellikle aceleci davrandığımda ya da kılıf takmayı ihmal ettiğimde birkaç kez başıma geldi bu durum. Ekranı çatladığında içim gitmişti resmen! 💔 O yüzden şimdi çok daha dikkatliyim ve sağlam koruyuculardan asla vazgeçmiyorum. Neyse ki günümüzdeki teknoloji sayesinde artık ekranlar ve koruyucular çok daha dayanıklı. Umarım senin cihazın hep güvendedir! 👍