Bu konuda acıtan, üzen bir tecrübe yaşadınız mı? Yüzünüze mi, yere mi, suya mı, nerelere xd

Bu konuda acıtan, üzen bir tecrübe yaşadınız mı? Yüzünüze mi, yere mi, suya mı, nerelere xd

Selamm🌸
Çok sakar birisi olarak ne kadar dikkat etsem de elbette düşürdüğüm oldu. Lise zamanında servisi beklerken birşeyi yanıma aldım mı acaba diye şöyle bir kontrol edeyim derken aceleyle elimden düşmüştü hafif çizikler vardı. En kötüsü ise üni 1 sınıfta kızlarla kar savaşı yaparken telefonumu cebime koymuştum ama cebimi kapatmayı unutmuşum biz kar savaşı yaparken koştuk ettik derken molaya geçtik o esnada cebimdeki boşluğu hissettim telefon yok. Telefonu sürekli sessizde tuttuğum için ulaşılamıyorda 😂
Allahtan 6 kişiydik ayak izlerimizi takip ettik her yeri arayıp tarayıp bulmuştuk tam bir dramdı birşeycikte olmamıştı Allahtan
Sina nerelerdesin sen kaç aydirrr
Burdayım burdayımm
Yoksun yoksunnn
Burdayım burdayım
evet 2 hafta önce iphone 7plus kırdım. İphone para vermeye kıyamıyordum ekranı yaptırdım dikiş tutmadı şimdi iphone 13 aldım. Dünya varmış cidden ama iphone 13 o kadar para verince para bitti kılıf ve ekran koruyucusuz kullanıyorum 3 gündür kırılacak diye sürekli pamuklara sarıyorum 😂
Sakın kırılmasın dikkat et, profil fotoğrafındaki gibi koklarsın telefonu sonra xd
yarın alıcam inş kılıf 😂
Alma be bir kere geldik dünyaya dsfdsgf
Biraz hevesimi alim çıkarırım kılıfı zaten 🤣
ne kadar sürüyor hevesini alman :D
iphone 15 cıkana kadsr 😂
o iş yaş :D
Cevap
6Cevap
Çok düşürdüm.
Evet..
Bir kaç kez yere düşürdüm telefonumu
Ve ekran kırıldı..
Ekranı yeniledim.
Fakat tamir edilen hiç bir şey ifla olmuyormuş.
Bunu da anlamış oldum
Yatağın tepesinden düştü garibim yolda da düşmüştü
Tuvalete dusurmustum geçen yıl bozuldu su aldığı icin
Dört kere iç ekranı kırıldı.
Galaxy S4 vardı zamanın amiralı onu düşürmüştüm
Yere düştü camı kırıldı
Her gün düşüyor snsjsj
3 telofonu düşürdüğümden dolayı çöpe attım
düşürdüm+kendi arabamla üstünden geçtim+ 12 saat karda bekledi sonra öldü ve gömdüm
Yere de düşürdüm, suya da.
çok düşürdüm hiç kırılmadı neyse ki
Kırmadım hiç ama düşürdüm baya
Çok düşürdüm
Uçurdum bile 😅
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?