Telefonu aldığım gün banyoda kovaya düştü kovada su varmış alamadım hemen su pis diye ben alana kadar 20 dakika geçti telofon of durumda simsiyah açılmıyor telefoncu hemen sudadan alsaydın kurtarirdik dedi 2ci telefonumu telefoncu iş yerime getirdi bana elime verdi ben parayı verirken bıraktım telefon yüzüstü düştü yine ekran siyah tekrar aldım telefon bir anda elimden düştü telefoncu dediki haftaya hangi modeli getireyim 3 telefon vakam telekomda da unuttum beni tanıdıkları için saklamislar 2 yıl öncede fatura ustunden aldım öde öde bitmiyor😂en sonunda çaresini buldum boynumda çanta gibi kılıflar çıkmış çok iyi 😂
Evet günde üç beş kere. Bildiğin üzere daha yeni yaptırdım telefonumu ve bugün yeni aldığım kapüşonluyu giyeyim dedim. Baktım iç tarafında cep gibi bir şey var, aa cebi varmış dedim ve telefonu içine bıraktım, bırakmamla merdivene düşmesi bir oldu. Bir süre bakakaldıktan sonra korkuyla elime aldım. Çok şükür bir şey olmamış ama fazla içim gitti. O da cep değil, dış tarafında ki cebin dikişiymiş ama gerçekten cep gibi duruyordu.😒 Bu düşürmelerimden sadece biri, zavallı telefonum.😒
İnternet & Teknoloji konusunda 494 cevap paylaştı.
Telefon düşürmede ve atıp kırmadan rekor bendedir. En son 1 Nisan da elimden düştü ve ekran anında karadi gitti. O güne kadar o telefonumun ekranı 5 kere değişti samsung note 5 ve her seferinde 800 1000 tl arası ücret ödedim. Fakat bu sefer evde korona yüzünden o gün karantinaya girmiş olduğumuz gündü ve 10 gün telefonsuz kaldım. Aksi gibi esim hastaneye kaldırıldı ve yoğun bakıma yatti sıkıntılı oldu kimse bana ulaşamadı.
Eski telefonum oluktaki suya düşmüştü bende aptal gibi telefonun güç tuşuna basıp telefonu bozmuştum belki kurutup çalıştırsaydım bir şey olmazdı telefon zaten değişim istiyordu bir sürü sorunu vardı o yüzden çok üzülmedim.
Yere cok dusurdum ama bir sey olmadi kenarinda hafif cizik var o kadar artist artist giyinip cepsiz seyler aldigim icin bide minicik cantalarla havalara girdigim icin olan telefonuma oluyor iste 🙄 m@lligima doymayim
Bir kaç kere yere 2 kere de suya. Yere düştüğünde kılıfı vardı. Suya düştüğünde de hemen çıkardım, kılıfı çıkarıp kutuladım. Allahtan reflekslerim kuvvetli suyu çekmeden aldım. 😯😅
Kaderin Sillesi Kredi borcuna düşürdüm Son 1 yıldırda telefon Alacak param yok bunada şükür :) Acındırmak için demiyorum keşke telefonum olsa diyede düşünmüyorum.