İnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı.
Suya ve yüzüme hiç düşürdüğüm olmadı. Genellikle yere düşürdüm. Yere düşünce hiç ekran çatlaması veya kırılması yaşanmadı. Kırılmaması da ekran koruyucusuna bağlı. Telefonu yenilemeden önceki son düşüşleri de batarya sorunu yaratıyordu. Ya bataryası şişiyordu ya da çabuk bitiyordu.
telefonum mayomun cebindeydi ve havuza girmiştik beraber :D bozulmuştu tabi. bir de ekran koruyucu taktırmıştım telefonuma o dönemde her biri 10 tl iken ben 30 tllik almıştım ve takan adam bu en iyisi asla kırılmaz demişti. 1 hafta-10 gün sonra telefonum ekran üstü yere düşmüştü. adam haklıydı cidden. içteki asıl ekran çatlamıştı ama adamın taktığı cam da hiçbir şey yoktu valla :D
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
maalesef bir ay önce düşürdüm Benim aptallığımdan oldu ama ciğeri beş para etmeyen birine mesaj attım cevap bekliyordum mesaj sesini duyunca cebimden telaş ile çıkarırken betona düştü haybeye 700 lira verdik Kızın cevabı da ne olsa beğenirsin Sen her kafan estiğinde mesaj atma hakkını nerden buluyorsun kendinde Durum bundan ibaret dostum
İnternet & Teknoloji konusunda 372 cevap paylaştı.
1. inci telefonu çok kullanmadım ikincinin içine edildi zaten ama aşk acısıyla tuvalette şarkı dinliyordum düştü şeyin içine sonra yıkandı kurulandı bozuldu bu yeni olan da çok düştü yere ama bir çizik oldu onu da abim yaptı
İnternet & Teknoloji konusunda 570 cevap paylaştı.
Yorumlara baktım da Ben düşseydim telefonum düşmeseydi keşke diyenler var Bir de aklim gitti diyenler Ne abarttiniz be Ben öyle hasar verecek hiç düşürmedim Ama 4 tane telefonumu firlatip kirmişliğim var
İnternet & Teknoloji konusunda 825 cevap paylaştı.
Ohoo düşürmediğim yer kalmadı :) suya düşmesi dert değil. Tlfonlar su geçirmiyor artık. Ben havuza beraber atlayıp foto çekiyorum su altında :) ama 2. Kattan çakıllara düşürüp güzel çizmişliğim vardı. Direk satıp yenisini almak zorunda kaldım 😒
İnternet & Teknoloji konusunda 1,6b cevap paylaştı.
Hiç suya düşürmedim. Yere düştü, yatarken yüzüme düştü. Arka kamera da bozuldu yere düşünce. Media server died, camera closing uyarısı alıyor. Temassızlik var mıdır acaba?
Hiç böyle olmadı. Çok sağlam kılıflar kullanıyorum. Kırılmaz camın kendisi telefonun camınsan daha kalın. Birisi elime çarpıp yere düşürdü ama çizilmedi.
Ceketimin cebindeyken arabanın kapısını ard arda kapatmaya çalıştım niye kapanmıyor diye düşünürken 3. çekişimde şakırtt diye bir ses geldi.. cebimin içi tuzla buz☹️