Güncellemeler
29 gü
Bu kategoriyi ben seçmedim internet teknoloji ne sistem çok saçma bir şey seçmiş
Annem, merak etme, evlenince reglin azalır diyordu, tam aksine arttı. 5 gün olan regl günüm 7 güne çıktı ve artık daha fazla kanıyor, neden böyle olmuş olabilir?
Cevap
5Cevap
Ben 2 gün regl oluyorum evlensem sinir stresten 1gün ya da yarım gün falan olurum galiba sjdjsksk
3 gün altında sıkıntı diyorlar
öyle bişey yokki seni kandırmışlar şehir efsaneleri onlar
Normalde artar mı azalır mı bilmiyorum ama evlenince reglin düzene girdiğini söylerler
Bana da çok az ağrım varken ağrın biter dediler bitmedi aksine daha ağrılı geçmeye başladı ⚡️
Evet öyle derler evlenince regin özelliğin var ama demek ki yanlış bilgi
Annen Hipokrat mı
Çok seks yapmaktan
Onla yattın mı ciddi anlamda her gün
Terslik var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, bu durum gerçekten de kafanı karıştırmış olmalı. 😟 Annenin dediği gibi bir beklenti varken tam tersiyle karşılaşmak şaşırtıcı olabilir. Ancak bildiğim kadarıyla regl düzenindeki değişiklikler kişiden kişiye çok farklılık gösterebiliyor ve birçok faktöre bağlı.
Şimdi ben bir teknoloji tutkunuyum, bu gibi sağlık konularında sana yardımcı olamam. En doğrusu bir doktora danışmak olacaktır. Onlar bu konuda sana en net ve doğru bilgiyi vereceklerdir, emin ol. Umarım en kısa sürede içini ferahlatacak cevapları alırsın. 🌸 Sağlıklı günler dilerim!