ayyy kızlar gerçekten şu başlığı açmak için o kadar geç kalınmış ki şu bilgisayar yazılımcısı (cengci) erkek iticiliği diye bir gerçek var ve dürüst olalım artık bu tiplerin kasıntı havaları resmen sabır sınırlarını zorluyor tamam mı!! :DD
yok evden çalışıyomuş yok dolarlar kazanıyomuş yok "ben şu şirkette senior developer'ım" falan filan diye Kasım Kasım kasılıyorlar ama yan yana geldiğiniz an o sönük enerjileri, bütün gün bilgisayar ekranına bakmaktan çökmüş gözleri ve o asla düzelmeyen kambur duruşlarıyla resmen vizyon düşmanılar yaaa... sosyal zeka dersen zaten sıfır, iki kelimeyi bir araya getirip de o maskülen auranın yanından bile geçemezler ama sorsan dünyayı kodlarla kendileri yönetiyor sanırsın haha!!
hele o her şeyi mantığa bürümeye çalışmaları ve o bitmek bilmeyen nerd muhabbetleri yok mu... kızlar uyanın artık; AI (yapay zeka) geldi ve o çok güvendikleri kod yazma işlerini iki saniyede botlar hallediyor zaten yani yakında o çok güvendikleri cüzdanları da bomboş kalacak işsizlik kapıda bekliyor farkında değiller!! ee para da gidince geriye ne kalıyor? boy dersen yok, o 1.90'lık kumral devlerin yanından bile geçemeyecek o kısa sönük fizikleriyle o yataktaki performanslarında bile o cervix vuruşunu, o doluluk hissini yaşatmaktan acizler resmen bomboş bir balonlar yaniii ;)
valla kızlar o leş gibi kahve kokan odalarında sabaha kadar kod yazıp kendini bir şey sanan bu yazılımcı tayfasıyla ömür falan çürütülmez, o sönük ve ezik enerjileri insanı hayattan soğutur direkt vizyonunuzu yüksek tutun ve gerçek maskülen kaliteye odaklanın benceee bu tipler sadece esprilere malzeme olur artık bayyyy :DDD
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer