Bu yıl çok kısmetsizim. 3 erkekle görüştüm ve hepsi görgüsüzdü hiçbiri ile olmadı. Ya bana böyleleri denk geliyor ya da erkekler görgüsüz. Biri ile ekim ayında görüştük, onun otobüse bineceği yer ve benim bineceğim yer arasında mesafe vardı. Akşamın 9 unda beni tek başıma durağa gönderdi neymiş efendim saatte bir geliyormuş otobüsü. Sen tek gitsen olur mu dedi. Yahu isterse 5 saatte bir gelsin nasıl sevgilim dediğin kızı bırakmazsın durağına üstelik 40 dakikalık mesafeden gelmişken? Neyse anlaşamadık zaten bitti. Ocak ayında yine biri ile görüştük ve bana hesap ödetti bir kaç kez. Halbuki gerçek bir centilmen sen elini çantana attığında sana engel olmalı. Öğrenci filan olsa anlayacağım ama 25 yaşında inşaat mühendisi gayet para kazanabilen üstelik ailesi ile yaşayan bu yüzden faturalarla bile derdi olmayan biriydi. Öğrenci olan benim. Herneyse bununlada olmadı zaten. En son ki de yine hesabın filan lafını yapan bir insandı. Hesabı sürekli kendisi öderse kullanıldığı hissine kapılıyormuş. Yahu bir bayana çay ısmarlamak, yemek ısmarlamak ne zamandan beri kendini kullandırmak oldu? Görende, katlar, arabalar alıyor sanacak. Bu görgüsüzlük nedir yani? Diğer kız arkadaşlarımda aynı durmdan muzdarip.
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin gorgu anlayisindan da belli oldugu uzere boyleleriyle karsilasman cok normal. Durak konusunda haklisin gerekirse sana evine kadar eslik etmeyi teklif etmeliydi. Ama gorgulu kizlarin cogu da bu teklifi geri cevirmek icin caba gosterir, erkek ikna eder. Hesap konusuna gelince: muhendis konusunda haklisin yani onun kiza odetmesi dogru olmamis ama digerinin kullandigi cumle cok dogru. Siz kizlarda da gorgusuz o kadar cok ki: omrunun geri kalanini bir erkegin sirtindan gecinerek yasamak icin parali erkek arayisinda cogunuz. Sen ustune alinma ben genelleme yaptim. Kizlar da kendi ayaklari ustunde durmayi bilmeli ve cok nadir da olsa hesap odemeli, odemedigi zamanlarda da teklif etmeli. Bizzat sahit oldum yani sevgilim olsun olmasin yiyip icip hesap odeme vakti geldiginde kapiya cikip beni beklemesi. Odedikten sonra disari cikmami bekleyenleri cok gordum. Cikip disarda beklemek nedir? Boylelerine o da cattiysa kullanildigini dusunmekte hakli. Sen genelleme yaparsan ben de boyle yaparim lutfen yanlis anlama ama sen kotu kisileri seciyorsun yani erkeklerin buyuk cogunlugu centilmen ve gururludur. Sen tipe gore falan seciyosan normal kisiligi bozuk adamlara deni gelmen.
02 Yorumla
Soran+1 yılçalışan bir kadın olarak hesabı sürekli erkek öder mantalitesine sahip olmadım. bir bensem bir o ödesin. ya da onda yoksa ben, bende yoksa o ödesin. hayat paylaşılsın, dünya güzelleşsin eyvallah da. alman usulu nedir ya, bir kadına kendini bu kadar değersiz hissettirebilecek başka yol yoktur.zaten öncesinde gidilen sinemayı gayet güzel ödemişim, sesim çıkmamış. üstüne yenilen yemekte hesaba da el atmışım, kredi kartı çıkarmışım bu arada yemek derken içtiğim bir sodadır, uzattığım kredi kartına hesabı buradan alın diyip benim elime 10 tl tutuşturmak nedir ki? değersizlik alameti, o saatten sonra söylenen hersey lafı güzaf.
Cevap sahibi+1 yılOzur dilerim dusuncelerin cok guzel. Sinemayi o odemelim disarda da 1 sen oduyosan 3 o odemeli. Alman usulu olayi zaten sacmalik yani erkek erkege arkadaslariyla gidince tamam da sevgiliyle gidilen yerde alman usulu rezillikten baska bir sey degildir.
En İyi Cevaplar
+1 yılHarbiden sana pek iyi tipler denk gelmemiş.
Ama bu demek değildir ki tüm erkekler böyle.
Çok çok hayati bir işim olmadıkça ben de senin otobüsüne binip evine yakın aklımın sende kalmadan gidebileceğin yerde bırakır hatta sakıncası yoksa yolda sorun olmasın diye takip ederdim özellikçe geç saatlerde.
Hesap ödeme konusuna gelince bırak hoşlandığım kızı, yanımdaki normal bir kız arkadaşıma bile kolay kolay hesap ödetmem. Üzerimde yok ya da bir problem varsa belki o zaman ödeyebilir ama telafi ederim bunu da.
Kişi sana harcadığının lafını yapıyorsa koşarak uzaklaş kaç ondan derim. Bu tarz şeylerin hesabı yapılmaz.
Ümitsiz olma karşına elbet düzgün birileri çıkacaktır.10 Yorumla
+1 yılMalesef dediğin erkeklerden dışarıda sürüyle mevcut kardeşim ama nadir olarak centilmenler çıkabiliyor ben kendime böyle birisini bulabildim evi benden çok uzakta olmasına rağmen sokağın başına kadar getiriyor beni iş yeri evime çok yakın sabahçı olduğunda erken çıkar dışarıda gezeriz bazen yük olmamak için masraf yapma diyorum ama beni dinlemiyor bile her zaman canın ne istiyor die sorar öylesine söylediğim halde gidip alıyor biraz da değer verme meselesi :)
00 Yorumla
ara sıra da olsa kadın da hesap ödemeli. asalak gibi sürekli yiyip içip erkeğe yıkmak hoş değil bazen jest yapmak lazım. arada bir kadının ödemesine izin vermek kabalık değil. abartmışsın.
21 Yorumla
Soran+1 yılbenim takıldığım nokta hesap değil zaten. alman usulü hesap ödemek sevgiliysen saçma bence. arada bir ben ödeyeyim tabiki arada bir o ödesin ama alman usulü yani sen kendininkini öde ben kendiminkini ödeyeyim düşüncesi hiç hoş gelmiyor.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
45Cevap
:-D :-D :-D ölmekten guldum :-D :-D :-D 3-5 kurusun hesabini yapan erkekler kaldi mi hala ya :-D :-D :-D ilk sevgilin yavsagin tekiymis lan ama, bir kere kiz arkadasimi evine kadar birakmadim cunku 3 kisiden cok fena dayak yemistim birini bayilttim ama sonuc olarak kasimi patlatti picler :-D semtimiz kucuk yer ama kurtulusta yakalarim elbet dedim ve oylede oldu :-D neyse konumuz bu degil :-D fistik ilini soylermisin nerenin adamlari onlar :-D cok sanssizmissin :-D genelleme yapma hepimiz gorgusuz degiliz :-D odunluk hepimizin kaninda var ama vicdanliyiz olum kolumuza giren kizi tek yollamayiz
11 Yorumla
Soran+1 yılankarada yaşıyorum
+1 yılTamamen karşınıza çıkan kişilerle alakalı bir problem.
Sizler arayışınızı sürdürün, siz zaten en baştan renginizi belli ediyorsunuz, ve hiçbir zaman hızlı başlamayın, yavaş yavaş ilerlesin ikili ilişkileriniz. Mutlaka bulmanız gereken kişiyi bulacaksınız.
cut.10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 546 cevap paylaştı.
+1 yılUlaan sevgiliyi birak normal kız arkadaşlarımı bile evlerine kadar birakıyorum apartmanın kapısından içeri girene kadar bekliyorum hatta...
Bu güne kadar hiç bir kıza değil hesap ödetmek kasaya bile yaklaştırmamışım,
Sen nerde yaşıyorsun yaaahu :P20 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 899 cevap paylaştı. ilkine bir şey diyemeyeceğim ama hesap konusunda haksızsın.
neden kızlar hesap ödemiyormuş ki?
sizin paranız mı geçmiyor?
hayır lafta kadın-erkek eşit ama hesabı erkek ödesin hep.
Neden?
centilmenlik bunu gerektirirmiş, siz bir lady olabiliyor musunuz da karşınızda centilmen bekliyorsunuz?14 Yorumla
Soran+1 yılkarşı tarafta para olmayabilir o zaman ben öderim veya bende olmaz o öder. ama alman usulü evet görgüsüzlüktür özellikle sevgiliysen. sevgiline alman usulü hesap ödetmek kadar görgüsüz bir davranış yok. sen kendi yediğini içtiğini öde ben kendiminkini ödeyeyim mantığı ile birliktelik mi yürür anneniz ile babanız alman usulü mü hesap ödüyor?
Soran+1 yılben görmüyorum öyle alman usulü hesap ödeyen çiftler. öğrenci olursan olur o ayrı. ama işi gücü olan bir erkek yanındaki bayana hesap ödetmemeli bu nezakettir sizin bilmediğiniz birşey :)
Erkek, sevgili, kısmet (veya her ne ise);denince aklına gelen şey süper kahraman mı? Sen fedakarlık yapıp tek başına git ineceğin/bineceğin yere kadar.Hesap konusunda, seninki para da onunki değil mi? Ne güzel anasını satayım kız ol;hesap ödensin, eve bırakılsın (normal şeyler değil abartılı olanlar), habire bir şeyler ısmarlansın.Var mı böyle bir dünya? Belki de seni denedi, sana hesap ödetince ne tepki vereceğini test etti;sen de daha baştan kaybettin.İyi ki organınız var ha.
00 YorumlaEşitlikten bahseden bayanlara bayılıyorum keşke sizinde savunduğunuz gibi eşitlik olabilse!! Ama nerde? Erkek hesap ödetmez neden? Erkek gibi seninde çalışma para kazanma hakkın yok mu? Erkek hep cefa çeksin eve bıraksın, evden alsın, kızın istediği filme gitsin neden? Nerde eşitlik? Biz görmekte epey bir zorlanıyoruz. Centilmen olmakla eşşek olmak arasındaki farkı anlatsanıza bana bir ? Bence ikisinede biniliyo... Eşitlik!!
02 Yorumla
Soran+1 yılburada mesele hesap ödetmek değil arkadaşım, ödediğin hesabın lafını yapmak ya da alman usulü hesap ödemek mesele. Hesap geliyor ve sen yediğinin içtiğinin parasını ayrı ödüyosun o ayrı ödüyor filan mide bulandırıcı bence. bir ben ödiyim bir o ödesin ama alman usulü ayıptır
ya sana böyleleri denk gelmiş bide ilişkilerde para muhabbetinin açılması çok erdemsiz yani tamm bende öğrenciyim mesela svgilim olunca ilk basta bişey planlarız bakarız bütçemiz uygunsa yaparız ya da ben olmadığında söylerim zaten konu orda kapanır çok kötü cidden boşver sen öyle insnaları ;)
00 Yorumlamalesef erkek çocukları kötü yetişiyor görgü nezaket ne gezer varsa yoksa racon kesme :) karşına bundan sonra çıkacaklar da farklı degil :) onların arasındanartık birini çekeceksin :)
00 Yorumla
+1 yılSorun ya sende ya da senin çevrende. Hödükler mahallesinde mi oturuyorsun? Çok iyi erkekler var ama adamdan adam anlar. Seçmesini ancak iyiler bilir. Seçmesin bilemeyenler de elenmişlerle kahır çeker.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılseni otobüs durağına kadar götüren, cebinde yol parası olmadığı halde son kuruşuna kadar feda eden erkeğide siz kabul etmiyorsunuz. sizde bunu idrak edin lütfen. bir bayana çay ısmarlamak, yemek ısmarlamak elbette adam olmanın gereğidir. ama o adam seven bir adam olduğu için trip atmaktan başka birşey yapmıyosunuz. yaşadıklarımı anlattım...
00 Yorumla
+1 yılisteklere bak sen hakkaten terk edilecek kadınsın yahu aman Allah ım düşman başına O.o
11 Yorumla
Soran+1 yılevet atomu parçalamalarını istiyorum çünkü.
- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılAkıllanmaya başlıyorlar demek ki yavaş yavaş.. Benim pek ümidim yoktu açıkçası :D
20 Yorumla 3 atışta 3 odun vurmuşsun nişancılık iyi :)
Şakası bir yana seçimlerinde kriterlerinde bir sorun var.00 YorumlaAyy Ayy erkek bulmuşun beğenmiyosun sende.Ne çirkef çıktın sen ya.Yok sana erkek merkek git lezbiyen ol bizde gay olalım muradınıza erin.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 638 cevap paylaştı. 1. haklısın otobüs konusunda..
yeme içme konusunda çevrede çok yiyiici kızlar var bunlardan birisin sandı belkide :))04 Yorumla
Soran+1 yılbenim oturduğum semt iyi bir semt ayrıca maddi durumumuz iyi yiyicilik yapacak biri değilim yani. bunu anlamıyorlar mı yoksa üç kuruş hesaba mı yiyicilik gözü ile bakıyorlar anlamış değilim :)
- +1 yıl
Şu semt olayına girdin ya, ne kadar iyi semtte oturan kız tanıdı isem cebinden bir kurus para cıkarmıyorlar oturuyoruz kalkıyoruz hesap ödemiyorlar. Para yeme peşindeler :)
yanlış insanlara çatmışsın besbelli. çay parası ne kadar olabilir ki sana ödetmiş. bulunduğun muhiti değiştir bence. odunlara denk gelmişsin..
00 YorumlaÇok takmışın hesap işine sen sevgili mi istiyorsun finansör mü ona karar ver önce.
02 Yorumla
Soran+1 yılburada takıldığım hesap değil kafanı vererek okursan anlayacaksın.
nasıl buldun bu kadar görgüsüzleri. oysa biz erkeler normalde böyle şeyler yapmayız. heleki ilk görüşmelerde.
00 Yorumlasana rastlayanlar odunsa bunu bütün erkekleri itham edecek şekilde nasıl söylersin şimdi sende görgüsüz olmadın mı? benim gördüğüm görgüden kültürlü oldğundan bahsedenlerin %90 ı görgüsüz ve kültürsüz.bu yazında 1 yıllık ilişkilerini 3 satırda anlatım kendini haklı çıkarma çabasından başka bişi değil. onlar odundu ben meleğim hadi len
010 Yorumla
Soran+1 yılben meleğim'i nasıl çıkardın enteresan. diğer kız arkadaşlarımda aynı durumdan muzdarip diye sonuna ekledim. eğer sen böyle değilsen üzerine alınıp saldırman komik
- +1 yıl
''Yahu bir bayana çay ısmarlamak, yemek ısmarlamak ne zamandan beri kendini kullandırmak oldu?'' demissin ya eminim 50 kere hesap ödettirmişsindir sonunda patlatmıssndır çocuğu şunu anlayın artık ''erkekler sağılacak inek siz bayanlarda asalak canlılar değilsiniz'' ayağınızın üstünde duramayıp zengin koca hayali kuranların vucut bulmuş halisin hissini verdin bana
Soran+1 yılBence çok sığ düşünüyorsun. Eminim ki 50 kere hesap ödettirmişsindir demen senin kendi varsayımın. Alman usulü hesap ödemek sevgilinle görgüsüzlüktür evet. Öyle erkek mi olur. Allah korusun bir gün paran olmasa ödeme sırası sende olsa tafrasından geçilmez. Alah kimseyi sizin gibi cimri ve anlayışsız kimseyle terbiye etmesin.
Soran+1 yılSen üç kuruşluk bir kimse olduğun için ölmek daha mantıklı :) Konuyu hesap ödemekten ibaret zannedip beynin basmayınca hakarete başvurman kuyruk acın olduğu göstergesi. Demekki sende alman usulü hesap ödeyen eziğin tekisin. Cahil
Soran+1 yılTipimi görmüş gibi yorum yapmanda ayrı komik.. Hesap ödemenin kendini kullandırmak olduğunu düşünen sünepenin tekisin. Kaldı ki ben hesap ödemeyeyim demiyorum bir ben ödeyeyim bir karşımdaki ama hesap geldiğinde "sen çayını öde ben kahvemi" olayına karşıyım. Arkadaşlarımla bile bu şekilde hesap demiyoruz sırayla ödüyoruz. Sen o kadar sığ birisin ki anlamadan dinlemeden böyle saçma ve ezik yorumlar yapıyorsun. Hesap ödemeye bile cinsel münasebet gözü ile bakan cahil bir herifle tartışmıycam. Fazla mert içgören dinlemişsin hayal aleminde yüzüyorsun.
Soran+1 yılsen git sakızdan çıkan dövmelerle orana burana dövme yap, erkek kadın ilişkileri hakkında yorum yapma canım hadi uza
Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı. birinden birini seç ya kıroyum ama para bende tiple olacaksın ya da düzgün ama orta halli.Boşuna ağlama hepsi bir arada yok.
02 Yorumla
Soran+1 yılbence iyi okumamışsın. çünkü ikinci anlattığım durumu iyi olan görgüsüz. diğeri de daha önce ki kız arkadaşlarına ödediği hesapları ortalıkta anlatacak kadar kalitesiz bir kişilik. mesele para değil yani
Beyefendi birine denk gelmemişsin demek ki. üzücü. Efendi insanlarla güzel mutlu ilişkin olabilir
00 YorumlaArkadas her basarisiz iliski sonunda serefsiz damgasini hep erkek yiyo ya sadece o da degil butun erkekler
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldıgerlerı hadı neysee ınsaat muhedısıne cok guldum :D valla kız olsam oyle bırıne den gelseydım orda yumrugu ındırırdım ona :D
00 Yorumlagörgüsüzlük bu kadarlık izlenim sonucu çıktıysa ortaya hatayı sizin analizinizde aramak gerekir...
00 YorumlaOldu canım hem kıçınızda dolaşacaz hem nazınızı çekicez hem de her şeyi biz ısmarlayacaz geçti o devirler.. artık kızların da alternatifi çok eskidendi o bulunmaz hint kumaşı durumunuz..
02 Yorumla
Soran+1 yılen iyi cevap seçtiğim arkadaş da erkek sizde. Nasıl iş anlamadım :) Ama burada kastettiğim şeyler herşeyi ısmarlamak ya da sürekli hesap ödemek değil. iyice okumadan yorum yapmayın.
öyle tipler basittir ilerletmeden anlaman gerekir ama komik bir durum hausus
00 Yorumlaben 10 kişiyle görüştüm hiç bişey olmadı ben bişey diyomuyum :)
00 Yorumla
+1 yılsana ii tipler gelmemiş kız durakta bekletirlirmi ya da hesap ödetilirmi
00 Yorumlabana da hep benimle görüşmek istemeyen kızlar denk geliyor
00 YorumlaŞans yokmuş sende. harbiden bütün odunlar seni bulmuş.
00 Yorumla
+1 yılSen doğru erkeği bulamamışsın buldukların tırt çıkmış
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTanıdığın 3 erkek için 3 500 000 000 erkeği yaktın ya , ne diyim :))
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenimle tanışmaya ne dersin hoşgörülü dürüst biriyim :)
00 Yorumla
+1 yılAllah bizi böyle yaratmış
03 Yorumla- +1 yıl
Pardon ben yazını okumadan başlıga göre yazdım yorumu. Sonra okudum kusura bakma. o inşaat mühendisi dediğin adam moronun teki. öyle tipler vardır parayı sonradan bulduğu için oluyo öyle. Hayatını para üzerine inşa etmiş arkadaş. Para dediğin nedir ya yeri gelir hiç tanımadığın adamın hesabını ödersin ilk defa gördüğün birisine yemek ısmarlarsın..
Soran+1 yılsöylemek istediğimde bu zaten hesap bende ödeyebilirim tabiki ama işi gücü olan, para sıkıntısı olmayan bir erkek yapmamalı bunu diye düşünüyorum.
- +1 yıl
haklısın da erkeklerin çoğu böyle değildir tam zıttıdır para ödetmez
karaktersiz insanlar denk gelmiş
10 YorumlaOha vallahi kötü bir durum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbunlar yaradılıştan böyle :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbelki sen yanlışları seçiyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılmuhtemelen
Cevap sahibi+1 yılkesinlikle
Kişilik & Karakter konusunda 621 cevap paylaştı. Kırklan bir de öyle dene şansını :D
00 Yorumla
+1 yılHer sakallıyı deden sanma bence
00 Yorumla
+1 yılbence onlar görgüsüz değil, sen çok şey istiyorsun
39 Yorumla- +1 yıl
sağol.. kavanoz :)
Soran+1 yılneresi çok pardon da? kız arkadaşını durağa bırakmak mı çok ya da çay ısmarlamak ve bunun lafını yapmamak mı?
- +1 yıl
içinden gelse senin demene gerek kalmadan yaparlar senin istediklerin olmuyor diye görgüsüz olmazlar
Soran+1 yılbu içinden gelmek değil işte görgü ile alakalı. demekki sizin görgü anlayışınızda bu hikayenin kahramanları ile aynı.
Soran+1 yılNeden garsonlar hesabı erkeğin önüne koyar o zaman git bir düşün gel.
senin bulduklarında iş yok
00 Yorumlasana mallar denk gelmiş
00 Yorumla
+1 yılAllah gönlune göre biriyle evlenmeyi nasip etsin
00 Yorumla
+1 yılama beni kırıyosun ben görgülüyüm:)
00 Yorumla
+1 yılOkumadım
00 Yorumla
+1 yılSansın yokmus pampa
00 YorumlaYa sen görgüsüzsen
04 Yorumla
Soran+1 yılolmadığımın farkındayım bu yüzden batıyor. soru detaylarını anlamadan üzerinize alınıp yorum yapmayın.
Soran+1 yılsadece bana denk gelmiyor sonunda belirttiğim gibi başka örneklerde var çevremde.
Devamını Gör(33)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam