Erkekler neden bu kadar görgüsüz?

Bu yıl çok kısmetsizim. 3 erkekle görüştüm ve hepsi görgüsüzdü hiçbiri ile olmadı. Ya bana böyleleri denk geliyor ya da erkekler görgüsüz. Biri ile ekim ayında görüştük, onun otobüse bineceği yer ve benim bineceğim yer arasında mesafe vardı. Akşamın 9 unda beni tek başıma durağa gönderdi neymiş efendim saatte bir geliyormuş otobüsü. Sen tek gitsen olur mu dedi. Yahu isterse 5 saatte bir gelsin nasıl sevgilim dediğin kızı bırakmazsın durağına üstelik 40 dakikalık mesafeden gelmişken? Neyse anlaşamadık zaten bitti. Ocak ayında yine biri ile görüştük ve bana hesap ödetti bir kaç kez. Halbuki gerçek bir centilmen sen elini çantana attığında sana engel olmalı. Öğrenci filan olsa anlayacağım ama 25 yaşında inşaat mühendisi gayet para kazanabilen üstelik ailesi ile yaşayan bu yüzden faturalarla bile derdi olmayan biriydi. Öğrenci olan benim. Herneyse bununlada olmadı zaten. En son ki de yine hesabın filan lafını yapan bir insandı. Hesabı sürekli kendisi öderse kullanıldığı hissine kapılıyormuş. Yahu bir bayana çay ısmarlamak, yemek ısmarlamak ne zamandan beri kendini kullandırmak oldu? Görende, katlar, arabalar alıyor sanacak. Bu görgüsüzlük nedir yani? Diğer kız arkadaşlarımda aynı durmdan muzdarip.
Erkekler neden bu kadar görgüsüz?