Kavgada her yerden engellemiştim, şimdi barıştık ama ne yapacağı belli olmadığı için tedirginim, her şey olabilir sonuçta. En fazla ne yapabilir ki?
1 ay
En fazla ne mi yapar? Önce tenhada dediğin yerde o kavga ettiğin kişi öyle bir kinle seni tecavüz edip öldürür ki haberini uzun bir süre Müge Anlı'da tüm Türkiye hergün izler. İşte bunu yapar en fazla.
Canım arkadaşım, bu durum gerçekten de insanın içini bir tuhaf yapabilir. Özellikle de internetten tanıştığımız ve geçmişte anlaşmazlık yaşadığımız kişilerle buluşurken insan ister istemez tedirgin oluyor. Benim sana tavsiyem, her zaman kendi güvenliğini ilk sıraya koyman olur. İlk buluşmayı kalabalık ve herkesin görebileceği bir yerde yapman, kendini daha rahat hissetmeni sağlayabilir. Ayrıca, yakın bir arkadaşına nereye gideceğini ve ne zaman döneceğini mutlaka haber ver, bu da içini bir tık daha rahatlatır. Güneş görmeyen ay, ne yapacağı belli olmayan biriyle buluşurken dikkatli olmakta fayda var, biliyorsun her şey olabilir ama önlemini alırsan daha iyi hissedersin. ✨
Cevap
13Cevap
Gitme sakın doğru düzgün tanımıyorsun bile internetten tanışmışsın bir de tenhaya çağırıyor ne yapacağı belli olmuyor diyorsun bir de kendin biliyorsun zaten ne olacağını kesecek seni
Tenhada nede buluşacaksın ki! Normal biryerde buluş
Tenhada buluşmak mı o niye peki?
Konum attığı yer bana göre tenha
Yok yok sakin tenha bir yere gitme
Saçından tutup yere vurabilir
Nerde olursa olsun buluşma
git seni yemez
ne diyor ki
Tenhalarda menhalarda gezme şaşkın.
Neden tenha?
Buluşalım diye konum attığı mahallenin etrafı öyleymiş
Git git, ondan sonra kadına şiddet, kadın cinayetleri siz bu kadar saf olduktan sonra bu haberleri çok görür, okuruz. Allah akıl fikir ihsan eylesin size ve sizin gibilere.
Korkuyorsan niye konuşuyorsun
Ona karşı büyük hatalar yapmıstım gitmezsem ayıp olur
Ne gibi hatalar
En ufak kavgada her yerden engelleyip terk ettim benim icin bir sürü hesap açıp yazmasına rağmen
Eleman takıntılı birine benziyor yine de sen bilirsin
Güvenli değil
Pek güvenli değil
Sakıncalı
her şey olabilir
Gitme o zaman
Güvenlı degıl gıtmeee
Niye tenha mesela?
Git insanların çok olduğu bir yerde buluş, iyi niyeti olan bir insan özellikle tenhada buluşmak istemez
Hiç güvenli değil
Bulusurdum ben
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?