İnternet'ten tanıştığım biriyle konuşmaya devam etmek ne kadar güvenli? Sizce konuşmaya devam edeyim mi?

Sözlükten tanıştığım birisiyle birkaç aydır muhabbet ediyoruz. Zaman çok güzel geçiyor konuşarak. Lakin geçenlerde benimle konuşurken başka şeyler istediğinden bahsetti. İlgisi varmış, beni merak ediyormuş. Yanımda olup sana sarılsam, bir şeyler yaşasak gibi şeyler söyledi. Bunun üzerine ben bir ay uzaklaştım. Geçende görüştük artık seninle öyle şeyler olsun istemiyorum dedi ve kaldığımız yerden arkadaşça konuşmaya devam ettik. Ama bir süre sonra gene aklım sana takılı kaldı dedi. Ben de bunun gerçek olmadığını, internetten arada sırada görüştüğü birini bu kadar önemsememesi gerektiğini ve benim öyle şeyler hissetmediğimi falan söyledim. O da tamam dedi ama bu kadar içime kapanık olmamam gerektiğiyle ilgili, onunla olmasam bile aşka yüz çevirmemem gerektiğiyle alakalı bir sürü şey söyledi. Konuşmaları mantıklı ama beni sevgili düşüncesi bile gerdiği için kesinlikle istemiyorum. Ama hayatımda zaten az kişi var, onunla da konuşmalar güzel geçiyor bırakmak da istemiyorum.

Sizce arkadaşça konuşmaya devam etmeli miyim? Şu ana kadar psikopat biri gibi gelmedi ama beni çok saplantı yapar da yaşadığım yere gelirse diye de tedirginim.
Güncellemeler
+1 yıl
başlığı değiştirmişler o yüzden burdan yazayım. ( neden değiştiriliyorsa. böyle yazmak istesem yazardım zaten. )

siz böyle bir durumda kaldınız mı? kaldıysanız sonun da ne oldu?
Güncellemeler
+1 yıl
başlığı değiştirenler kim. ve neden gerek yokken kafalarına göre değiştiriyorlar. biri yanlış anlamış bile. görüşmeyi buluşmak olarak algılamayın. sadece internetten konuşuyoruz. hiç buluşmadık. buluşmak da istemiyorum. ben sizce konuşmaya devam edeyim mi diye soruyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
sadece internetten konuşmak istiyorum. ama konuşursam sanırım karşımdakinin merakı ve ilgisi bitmeyecek "silent" nickli arkadaşın dediği gibi aklında bi sevgilim olsa, bi yakınlaşsak gibi düşünceler kalacak.

zaten bir erkekle böyle açıkça konuşmak hataydı. olayı hemen başka taraflara kaydırıyorlar, duygularına hakim olamıyorlar. normal arkadaş gibi yazışırız sanmıştım.

konuşmama kararı aldım. cevap verenlere teşekkür ederim.
İnternet'ten tanıştığım biriyle konuşmaya devam etmek ne kadar güvenli? Sizce konuşmaya devam edeyim mi?