Gizli Üye(36-45)+1 yılBen bunu üniversitede yaptım bir kere. Facebook vardı o zamanlar yaygın olarak. İkimizin ortak tanıdığı biri yüzünden bana arkadaş önerisinde çıktı. Profile girdim üç aşık oldum adama bak dedim. Katalog çekimi yapmış buna bir fotoğrafçı arkadaşı üff dersin fotoları görsen. Bende arkadaşlık isteği attım. Yeni ayrılmış sevgilisinden. Sohbet muhabbet derken seviyeli gerçek ilişki aradığından beni görmek istediğinden bahsetti. Ay aşkı bulduğuma ve çok yakışıklı bir sevgilim olacak çok mutluyum diye seviniyorum ama naz yapıyorum bir taraftan. Kütüphanede yüz yüze bir yarım saat görüştük, ay resmen hayal kırıklığına uğradım. Tipi kaşı gözü aynıydı tabi. Ama adam biraz feminendi, bazılarına kibar gelebilir ama benim açımdan bildiğin kadınsıydı. Bir daha doğru düzgün mesajlarına cevap vermedim , aramalarını açmadım, görüşmek istedi görüşmedim. Zamanla anlar sandım. Anlamadı çok ısrar etti. Üzüldüm ama karşımda erkek gibi hissetmediğim biri ile nasıl ilişki yürüteyim. O günden sonra sıcak bakmadım bu sosyal medya işlerine. Daha doğrusu taraflardan bir çok duygusal bağ kurmadan yüz yüze görüşmekte fayda var. Ama her insan da düzgün olur mu başına iş açar mı orası da ayrı muamma
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı.
u +1 yılAslında hiç güvenli değil. Bilmediğiniz biri veya kendini nasıl gösterdiyse tanıttıysa o kadar tanıyabilirsin fazlası olmaz.
Reelde tanımak daha doğru olur. Bunun için o kişiyi reelde görmek daha iyi olur. Bunun için bilinen kalabalık ortamlar seçilirse korkulacak bir yanı kalmaz.
Bazen yıllarca konuşursun ama sana o güveni veremez, bazen hır saat konuşursun ve o güveni sana verir.
burada dikkat edilmesi gereken şey körü körüne güvenmemek gerekiyor. Her ihtimale karşı güvenliği tehlikeye atmayacak şekilde görüşmek gerekir. Tereddüt duyulan bir görüşme gerçekleştirilmemeli ve yine çok fazlada guvenilmemeli bence. Çok güven veren biride tehlikeli olabilir. Reelde görüştükten sonra kişi kendini az çok belli eder.
10 Yorumla
Bunun için baya zaman lazm karşı tarafı uzun süre gözlemleyip tanımışsan ve sana samimi hiss etmişsen Realda buluşmak dha sağlam devam eder kalabalık yerde bulurşursun konuşursun sora devam ya tamam dersin
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 10,4b cevap paylaştı.
+1 yılBen çok gittim insanlar önyargılı ben o Önyargıyı bu zamana kadar çok kırdım kirmayada devam edicem.
Her erkek sapık değildir diye bir savım var.
Beni tanıyanlar da pişman değil.10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
63Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 269,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBence güvenli değil çok iyi tanımak gerekiyor.
10 Yorumla
+1 yılGenelde profiline koyduğu shop kullanılmış veya herhangi bir kusuru gizleyerek çekilmiş fotoğraflar, buluştuğunuz gün sizi çok büyük hayal kırıklığına uğratabilir. o hayal kırıklığıyla konuşulan muhabbetin ne tadı olur ne tuzu. sürekli "neyin var, noldu" gibi sorulara maruz kalınır. bir de başka günlerde dakika başı zırt pırt çalan telefon o anlarda sus pus olur ki (bi işim çıktı, gitmem lazım vs.) gibi üretilecek bahanelerin olasılığı büyük ölçüde düşer. siz siz olun internetten tanıştığınız ve internetteki haline aşık olduğunuz kişilerle buluşmadan önce sevgili olma hayallerini ufak ufak suya düşürmeye başlayın..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Instagram'dan takiplestik, bir hikayeme cevap verdi.
Yarım saat muhabbet ettik, bir saat sonra buluştuk. İki gün full beraberdik, sabahladık. Uzun bir süre sık sık buluştuk.
Ara sıra konuşuyoruz. Sevdiğim bir arkadaşım.
Bazen aylarca konuştuğun kişiden göremediğin samimiyeti yarım saat konuştuğun kişiden görüyorsun. Kısacası benim için bir tehlike arz etmiyor. İsteklerim doğrultusunda her şey doğrudur.20 Yorumla
+1 yılBen internet ortamına güvenmiyorum birkaç kez burada konuştuğum oldu. biri evli çıktı. Evli olduğunu itiraf etmedi ben anladım. Kimisi de seks için konuştu benimle. İlk başta uyardım seks konuşursan bu sohbett burada biter diye baştan tamam falan deselerde
Bir zaman sonra seks konuşmaya başladılar öyle olunca da bitti.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılŞimdiye kadar hiç yapmadım bana gelmez öyle şeyler. Neredeyse kimseyi özel hayatıma almam ama tanışıp arkadaş olmaksa mevzu bunu isteyen insanlara gayet anlayışlı ve sıcak kanlıyımdır reelde. Burnu havada tiplerden değilim yani ve bunu belli de ederim. Ayrıca sosyal medyadaki insanların reelde görmeden fark edemeyeceğin maskeleri var.
Sonuç olarak sosyal medya sosyalliğine ihtiyacım yok ve bana hiç güvenilir de gelmiyor.10 Yorumla
+1 yılReel de tanıştığın biri ile ne kadar güvenli ise o kadar. Bir şey yapacak olan reel de ve sanal da farketmez kimliğini saklar yine yapar ki sen kadınsın. İlk buluşmaya erkek gelmeli güvenli ortamın sağlanması için. Ben gelmem sen gel diyen erkeğe zaten güven olmaz.
10 Yorumla
+1 yılÖncelikle çok iyi tanımalısın ve hatta ilk buluşmadan önce bir süre WhatsApp veya Skype gibi platformlardan görüntülü sohbet muhabbet et bu çok önemli bir detay. Daha sonra artık iyi hissediyorsan kalabalık bir mekanda oturup görüşürsün zaten ondan sonra duruma göre gerisi gelir ama ne yalan söyliyim benim hiç bir sosyal medya flörtüm buluşma aşamasına gelmeden bitti çünkü genelde yürümüyor bir yerde pürüz ve güvensiz duygusu çıkıyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSosyal Medyadan bir insani kendi esas kisiligi, karakteri, kimligi ile taniman mümkün degil.. Herkes kendini olmak istedigi hayali bir kisilik le tanitiyor. Özellikle kizlar kadinlar, sosyal medyadan tanistiginiz kisi sapi cikabilir, evli cikabilir, babaniz yasinda birisi cikabilir, hirsiz cikabilir, madde bagimlisi cikabilir, psikopat cikabilir, yani akil isi degil.
10 Yorumla
+1 yılTanımadan olacak iş değil birisi tutturmuştu kahve içelim sen farklısın diyip tanımıyorum etmiyorum baş belası reddedilince bela okudu yalvarsan senle kahve içmem demesi ne kadar b*ktan birisi olduğunu gösterdi 😒
10 YorumlaUzun süre bir birliktelik varsa o güven tabuları yıkılmıştır ancak yeni biri ise tutarsız davranış lari var ise tabiki güvenmemek lazım bide buluşma ortamı önemli evse otelse gitmem kalabalık Cafe vs olabilir
10 YorumlaÖnceleri hep yapardım zaten çoğu insan sosyal medyadan tanışıyor az bir kısmıda arkadaş tanıştırmasıyla falanmama bir selam bile vermiyorum artık kimseye
21 Yorumla- +1 yıl
Merhaba güller diyarında yaşıyorsun galiba 🙏☘
Çok dikkatli ol derim. Çok fazla sapık ve kötü düşünceli insan var. Uzun süre sana güven sağlar bir anda kendini bırakırsın canını yakar. Ne bileyim ben olsam gitmezdim.
10 Yorumla
+1 yılReel de tanıştıgın kişi kadar güvenli. Çünkü insanlar oldugu gibi gelmiyor, sonradan çıkıyor binbin türlü şeyler. 😐 Demem o ki senin insanları ne kadar iyi analiz ettigine bağlı.
10 YorumlaGüvenmek zor. Bir kaç defa sesli görüşme yapıldıysa, iki tarafta birbirlerine fotoğraflarını attıysa ve yüz yüze buluşmak istiyorlarsa kalabalık bir yerlerde buluşabilirler. Tek değil tabi.
10 Yorumla
+1 yılGuvenmem yaptık yapmadık değil ama keşke gitmeseydım çünkü bu şekilde tanışmalarda hayal kırıklığına uğratılıyosunuz. Kendılerını ıstedıkleri şekılde tanıtıyolar
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılÖnce iyice tanıman lazım ne kadar sabırlı ne kadar güvenli bilmen lazım bunları anlamadan buluşursan o senin son buluşman olabilir hayatından olursun Allah korusun…
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBüyük konuşmak ıstemem ama sosyal medyadan tanıştığım bırıyle asla cıddı falan düşünmem buluşmaya falan da gıtmem.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılgörüşme noktasına geldiyseniz bile bu görüşmeyi kalabalık ortamda yapın. cafe-restorant vs. gibi yerlerde yapın yani
10 Yorumla
+1 yılMekanı sen seç bence kendini güvende hissettiğin bir yer hem merak etme sesini yükseltsen bile millet hemen gaza gelip tepki gösterir korkma yani
10 Yorumla
+1 yılEğer güveniyorsan ve ne kadar bir zaman konuştuğuna bağlı dün tanışıp sabahına buluşmak sağlıklı olmaz
10 YorumlaTenhada buluşmuyorsanız güzel bence. Netten tanışıp evlenenler var. Tedbirli olunca bir şey olmaz.
10 Yorumla
+1 yılherkesin tınlamadığı bir konu olsa da kesinlikle dikkate alınmalı
sanalda bakarsın iyi hoş buluşursun takıntılı bir ruh hastası cıkar
10 Yorumla
+1 yılIyice tanımak gerek ya hemen bulusulmaz zaten bi süre sonra anlıyorsun amacı ona göre hareket edersin
10 Yorumla
+1 yılDisarida kimin ne amacinin olduğunu biliyor muyuz sanki. Biraz tanidiktan sonra tanisip sohbet etmenin bir zarari olmaz.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı.
+1 yılTanışır tanışmaz buluşulmaz 👍
Önce telefonda bir süre konuşmak gerek sonra sonra buluşma düşünülür.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. İnsanların olduğu bir yerde görüşmekte sakınca yok bence. Zaten artık sokağa çıktığında bile güvende değilsin ballı lokmam 🤕
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılGüvenli olup olmaması tamamen senin elinde tutup arabasına binme kalabalık yerleri tercih et hiç bir zarar gelmez
15 Yorumla- +1 yıl
Ben lisedeyken arkadaşın içeceğine ilaç atılmıştı gayet işlek bir kafede. Mafyanın eline düşmüş başka bir şehirde g*nelevde olduğu ortaya çıktı aylar sonra. Ailesi kızlarını geri alamamışlardı yardım etmedi kimse maalesef. Onlara ne oldu bilmiyorum ama kalabalık ortam falan da çözüm değil onu biliyorum.
- +1 yıl
@rekreasyonistt bende ilk günden buluşun demiyorum az tanıyın kimdir nerelidir ne iş yapar belli bir aşamaya geldikten sonra ancak buluşma olur ben erkek halimle buluşmuyorum hemen
- +1 yıl
Bahsettiğim kişi bir süredir tanıdığı biriydi.
Doğrusunu yapıyorsun. - +1 yıl
@rekreasyonistt niyeti bozuk olan her türlü zaten yapacağını yapar
- +1 yıl
Aynen öyle
+1 yılBen sosyal medyadaki erkeklere nedense hiç güvenip bulusamiyorum 😒 en güzeli kalabalık yerlerde buluşmak cafe gibi
10 Yorumla
+1 yılBen buradan 3 kız la görüştüm. 2 si ile sohbet ediyoruz hala biri evlendi. bir süre konuşup tanı sonra görüş
10 Yorumla
+1 yılKarşı tarafı uzun süre tanıyıp gözlemledikten sonra ben bir sorun göremiyorum
20 Yorumlaİlk buluşmada nereye davet ettiğine göre değişir
20 Yorumla
+1 yılYalnız gitmeyin bu çok önemli. Sana yakın bir kafede olsun buna dikkat edin. Yeri sen belirle.
10 Yorumla
+1 yılAçıkçası insanlar sosyal medya da klavyede bin Bir türlü yalanı Atar diye düşünüyorum
10 Yorumla
+1 yılAslında güvenli değil ama insan bu başımıza her şey gelebilir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılDağ başına çıkma zaten kahve içip tanışmanın kime ne zararı olacak
10 Yorumla
+1 yılBir seri katil ile buluşma ihtimali bile olacak kadar güvenli.😄
10 Yorumla
+1 yılUzun süre konuşulursa gidilebilir bence. Belli olur zaten ne olduğu
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılGüvenli bulduğum bir şey değil şahsen ben hiç yapmadım şimdiye kadar
10 Yorumla
+1 yılBulustugunuzda kalabalık bir yerde bulusursaniz sorun olmaz bence
10 YorumlaÇok sağlıklı bir karar değil türlü türlü insan var sanalda da reelde de
10 Yorumla
+1 yılŞans işi biraz da bence ne kadar tanırsan tanı ne olacağı hiç belli olmaz
10 Yorumla
+1 yılBen kız kardeşimle gitmiştim
Öyle bir izlenim vermese de dahi yine de güvenmedim.10 Yorumla
+1 yılBen bile bir erkek olarak güvenli bulmuyorum. Ama ne yapalım.
10 Yorumla
+1 yılDünya sosyal medyada zaten. Tabikide buluşmalarını kalabalık alanlarda gerceklestirin
10 Yorumla
+1 yılTamamen kişiye bağlı bir durum. Dogru insanlari seçersen sorun yok
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16b cevap paylaştı. karşılıklı yeterince güven ortamı sağlanırsa sorun olcaanı düşünmüyorum buluşma yerini avm filan tarzı yer belirlersin sıkıntı olmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben kısa sürede evlendim oyundan tanıştıgım kişiyle 5 ay gibi kısa sürede tanışma ve düğün toplamda 5 ay.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu devirde zaten öyle oluyor genellikle sokakta çarpışarak tanışan çok az güvenli ama iyi tanımak gerekli
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCiddi düşündüğüm aşık olduğum adamla sosyal medyada tanıştım yani bence herkes değil ama içlerinde iyileri de çıkıyor
10 Yorumla
+1 yılÇok saçma şeye takılıyor buradaki kızlar git kalabalık Bi yerde buluş hoşuna gitmezse konuşma bidaha
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu zamanda evet biraz zor gerçekte tanışmak daha iyi sanalda görülen kişi genellikle aynı cikmayinca ilk gorusme sonrası muhabbet bitiyor 😄
10 Yorumla Çağımız da her şey sosyal medya üzerinden dönüyor zaten. Cesaret ile alakalı bir durum. Çok da güvenli değil bence. 60 kiloyum diyen birinin 90 filan çıktığını görünce insan üzülüyor biraz😁😁
10 YorumlaBence fazla kasmana gerek yok, biraz tanısan daha iyi olur ama. Yine de çantana biber gazı koymanı tavsiye ederim ayrıca mutlaka kalabalık mekanları seç, mutlaka...
10 YorumlaÇok iyi tanımak gerek hemen olacak iş değil o
10 Yorumla
+1 yılsen de sosyal medya üzerinden biriyle tanışmışsın ne kadar güvenilirsin?
00 YorumlaGüvenli gelmiyor bana onuda geçtim mantıklı değil tamamen saçmalık sanaldan birini tanımak imkansız bana göre
10 YorumlaHiç güvenli değil. Tavsiye etmem.
14 Yorumla
Soran+1 yılşu an bir yer belirlenmedi 🤣
Soran+1 yılTamam
- Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı.
+1 yılne kadar süre sonra buluşma yapıyorsunuz
16 Yorumla
Soran+1 yılDaha belirlemedik tam olarak
- +1 yıl
hayır ya yanlış anladın beni ne kadar süredir tanışıyorsun konuşuyorsun
Soran+1 yıl1 hafta
- +1 yıl
bence hiç mantıklı değil 1 hafta da ne kadar tanıyabilirsin ki huyu suyu nedir kimdir nedir ne işle meşgul bilmediğin birisi ile bulusmak içinde her zaman korku oluşturur
Soran+1 yılDoğru, haklısın biraz zaman geçmeli
- +1 yıl
en az ama az 2 3 ay geçmeli bu sürede sürekli konuşmak karşıdaki kişiyi iyice analiz etmek gerek anlamak bilmek sormak öğrenmek gerekir zaten iki üç ay sonra konuşmasından davranışından ya etkilenirsin o zaman buluşma teklif ederse buluşursun ama yok aklında soru işareti kalırsa zaten ya süreyi uzanırsın ya da konusmayi kesersin
+1 yılAetik insanlar aosyal medya uzerinden tanisabiliyor sadece bulusun gitsin hicbirsey olmaz 😅
10 Yorumla
+1 yılsosyal medyadan ne kadar uzun süre konuştunuz ki?
10 Yorumla- Devamını Gör (53)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat