Konuştuğum biri benden neden TikTok hesabımı istiyor, yayın için hesabımı vermek zorunda mıyım?

Arkadaşlar ben konuştuğum bir erkek benden biraz büyük, yayın açtı, yayına sese katıldım. Yayın açtığımda kendisi, ben sese katıldığım için profilimde yayın açmışım gibi gözüküyor. O kişi de geldi, ben dedim benim tanıdığım bu kişi dedim, küfretti ona. Sonra bana diyor ki sen yolladın, sen getirdin yayını falan, senin yüzünden küfrettim, üç gün TikTok'ta ban yedim diyor. Bana diyor ki bana kendi şahsi hesabını ver yayın açacağım. Ben hesabı vermek zorunda mıyım ki yayın uğruna ve yüzümden kavga çıkmadı. Siz olsanız verir misiniz? Sen ver ben de vereceğim dedim, vermedi. Bana diyor ki kim bilir kimlerle konuşacaksın, o yüzden vermiyor. Sonrası diyor yayın açacağım diyor, bu arada dostlarımla konuşuyordum, senin yüzünden. Üç neden benim hesabımı istiyor arkadaşlar? Yayın için yayın açacakmış benim hesabımdan, bu ne kadar mantıklı?
Konuştuğum biri benden neden TikTok hesabımı istiyor, yayın için hesabımı vermek zorunda mıyım?