LÜTFEN CIDDI TAVSIYEDE BULUNUN pozitif çıkan arkadaşlarıyla kampta karantinada olduğundan beri ne doğru düzgün yazıyor neden soruyor. bu sefer ben böyle yazdım canıma tak etti artık. Ne yapabilirim? Bedel ödetebilirmiyim?
Neden doğru düzgün yazmıyor sormuyor? ne yapabilirim? bedelini nasıl ödetirim?
Ve de arkadaşlarıyla ise vakit geçiyordur onların yanında da sana uzun uzun vakit ayıramayahilir uzun sürmemek şartı ile tabi 3 5 günlükse bu yazmaması çok da takılma
Yaa 1 hafta ise pozitif te çıkmış onun psikolojisi vardır arkadaşlarıyla da yanyana vakit geçiriyorsa direk de bitirme attığın mesaja nasıl bi cevap gelecek. Ona göre davran
Mesela vaktim kalmıyor arkadaşlarımın yanında olunca çok fazla senle ilgilenemedim kusura bakma filan derse sen de işte lütfen bidaha yapma üzülüyorum filan dersin ilgi beklediğini onu sevdiğini filan söylersin düzelir
Tamam ama benim yazdığımı da yazdıktan sonra umursamazca cevap verip geçiştirmeye çalışırsa sen de sal gitsin karşılıklı olan bişey sonuçta tek taraflı olmuyo bu işler
Tamam hasta rahatsız olabilirsin seni anlıyorum ama sen de beni anla ilgine ihtiyacım var konuşmak istiyorum hem bu da senin için daha iyi olmaz mı sana moral veririm filan de bakıyım
Sen de haklısın tabi hep sen yapamazsın onun da yapması lazım bence de çok şey yapma şu kovidi geçsin artık o nasıl davranıyorsa sen de öyle davranırsın sen de
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Çünkü umrunda değilsin adamın bu bariz belli bir de üstüne böyle mesajlar atıp ezikleme kendini
Eğer o sana sen yazmadan yazmıyorsa sej de 2 3 kere yazdıysan boş veer salla gittsin
neden o zaman tekrardan başlamak istedi? ciddi olduğunu söyledi? sevdiğini söyledi? 🥺
Hem diyorsun ki ben yazmadan yazmıyor benle ilgilenmiyor hem de tekrar başlayalım diyorsun anlamadım
Bitmemiş ki bişey tekrar başlamak nie anlamadım biraz daha açarsan anlarım belki
Ve de arkadaşlarıyla ise vakit geçiyordur onların yanında da sana uzun uzun vakit ayıramayahilir uzun sürmemek şartı ile tabi 3 5 günlükse bu yazmaması çok da takılma
kendisi tekrar başlamak istedi benimle, sevdiğini söyledi, ilgilendiğini gösterdi
ama şimdide böyle yazmıyor işte.. sormuyor görüşmüyor..
Heee anladım da bu yazmaması ilgisizliği kaç gündür var
pozitif çıktığından beri böyle... bir haftadır yaklaşık
Yaa 1 hafta ise pozitif te çıkmış onun psikolojisi vardır arkadaşlarıyla da yanyana vakit geçiriyorsa direk de bitirme attığın mesaja nasıl bi cevap gelecek. Ona göre davran
alttaki mesajı geri çektim sadece nasıl oldun diye mesaj attım...
Mesela vaktim kalmıyor arkadaşlarımın yanında olunca çok fazla senle ilgilenemedim kusura bakma filan derse sen de işte lütfen bidaha yapma üzülüyorum filan dersin ilgi beklediğini onu sevdiğini filan söylersin düzelir
Döndü mü geri sana
hayır halen yazmadı..
Şey de diyebilirsin bu aralar Az konuşuyoruz eskisi gibi yazmıyorsun neden acaba rahatsız filan mısın
Bir şey mi var filan
buna bir cevap versin olmazsa onu yazayım ama daha cevap vermedi resmen..
Tamam ama benim yazdığımı da yazdıktan sonra umursamazca cevap verip geçiştirmeye çalışırsa sen de sal gitsin karşılıklı olan bişey sonuçta tek taraflı olmuyo bu işler
aynen öyle doğru diyorsun
Eğer cevaplarsa tekrar yazabilirsin ya da sormak istediğin başka bir şey olursa ;)
yazarım teşekkür ederim
Rica eder ben de teşekkür ederim üzme çok kendini onlar kaybeder ;))
ben: nasıl oldun?
o: iyiyim Allah şükür İftarı bekliyorum
ben: bu aralar çok az yazıyorsun eskisi gibi kendinden yazmıyorsun bir şey mi var?
bakalım cevabı ne olacak
Bakalım nolacak iyi demişsin 😂
bu aralar coviddim ondan olabilir mi acaba dedi
Tamam hasta rahatsız olabilirsin seni anlıyorum ama sen de beni anla ilgine ihtiyacım var konuşmak istiyorum hem bu da senin için daha iyi olmaz mı sana moral veririm filan de bakıyım
bugünde ramazan anca kendime geldimm dedi birde 15dk sonra
Ben bu gün için demiyorum ama sadece filan de bir de üstte dediğimi de diyebilirsin
fazla yalvarmak ısrar etmek istemiyorum açıkcası.. pekiyi diyip konuyu kapatmak istiyorum sanki ne diyorsun?
Böyle sürekli sen ilgi gösterip o ilgisiz kaldıkça da soğursun sen kendimden biliyorum
Sen de haklısın tabi hep sen yapamazsın onun da yapması lazım bence de çok şey yapma şu kovidi geçsin artık o nasıl davranıyorsa sen de öyle davranırsın sen de
Ben de sana bir şey sormak istiyorum yaa beni özelden eğer istersen tabi gizliliğin önemli ise senin için tabi olsundu :))
Yanlış anlama ama lütfen
pekiyi yazdım oda peki yazdı...
seni şimdi takip ettim geri edersen sorunu sorabilirsin özelden
Tamamdır çok teşekkür ederim
Umrunda değilsin keşke yazmasaydın ya
Çünkü önceliği sen değilsin.
Senden soğumuş olabilir bence🙃
Şu 2. Mesaj eziklik göstergesi yazmayın şunu