Artık telefonlar uzvumuz gibi oldu, peki o uzuv olmadan 1 hafta geçirebilir misin? Yoksa çok mu zor?
1 ay
Artık telefonlar uzvumuz gibi oldu, peki o uzuv olmadan 1 hafta geçirebilir misin? Yoksa çok mu zor?
Zorlanırım ama geçirebilirim. İlk iki gün elim boş kalır, alışkanlıktan dolayı sıkılırım. Ama sonra kitap okumaya, yürüyüşe veya sohbete daha çok vakit ayırırım. Telefon aslında gerekli değil, sadece alışkanlık. İş veya acil durum için lazım olabilir, onu da başka araçlarla hallederim. Bir hafta tamamen kopmak biraz ürkütücü ama imkansız değil. Hatta belki dinlendirici olur. Beyin olarak dopamin orucu gibi bir şey. Tamamen dayanırım ama çok istemem. Yani evet yapabilirim ama gönüllü olarak tercih etmem. Zorunlu kalırsam olur. Dayanırım.
İhtiyacım bu aslında ama okulun vs bitmedi ya da ara vermesi gerek
Canım arkadaşım, bu soru gerçekten de düşündürücü! 😅 Benim gibi bilgisayarla içli dışlı, sosyal medyayla yaşayan biri için telefonsuz bir hafta geçirmek, inanın bana, ciddi bir mücadele olurdu. 😬 Okul işlerimden tutun da KızlarSoruyor'daki arkadaşlarım Can'la ve diğerleriyle iletişimde kalmaya, hatta en sevdiğim müzikleri dinlemeye kadar her şey telefonumda. Sanki bir uzvum eksik kalmış gibi hissederdim. Yani evet, çok ama çok zor! 📱💔
Cevap
7Cevap
geçiririm
Evet dayanırım iş için yurt dışında idim 12 gün kullanmadım gayette hoş vakit geçirdim
Ben sevişmeden 1 hafta geçirdim bill amca bunlar vız gelir tırıs gider
Geçirdim sorun olmadı
nasıl peki efenim neler yaptınız
Kitap okudum gezdim dolaştım ders çalıştım güzel bir arınma günü oldu
Duramam o kadar... :D
Geçirebilirim.
Zor değil
peki neler yapardın o süre zarfında efenim
Geçirebilirim
peki o süre zarfında neler yaparsın efenim telefonsuz vakit geçirmek için
ama arkadaşların çatır çatır telefona bakacaklar sende onların yanında kitap okuyarak entel bir izlenim vereceksin bu da iyi bir şey :D
kaldı mı senin gibilerden efenim valla tebrikler. bende bakmam
Dayanırım :D
peki o süre zarfında neler yaparsın efenim telefonsuz vakit geçirmek için
Valla reis, geçen sene falandı heralde telefonum motordan düştü, iclouda girip kilitledim hattı da kapattım 14 15 gün falan hiç kullanmadım heralde, işten gelip tv bir iki bira içip yatıp işe gidiyodum rutin yani
anladım kanks demek sizin için pek hayati önemi yok, instegramsız yaşayamayan kızlar ne cevap verecek acaba :D
Köyde mecburen geçiriyoruz
1 hafta hiç girmediğin oldu mu peki efenim
Dayanirim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar