Bir hafta telefonu kullanmasan ne olur? Bunu tecrübe ettin mi?

Telefon tamire gidince tecrübe etmiştim. Ben en1 hafta sadece aramalara ve önemli mesajlara (işle ilgili) bakılabilir. Uretkenlikte bir artış olur kesinlikle..
Kadın çok güzel, kadına bakmaktan soruyu 3 defa okudum 😕 Evet ne diyoduk? Bir hafta telefonu kullanmazsam para kazanamam. İşim telefonda çünkü. Tecrübe edersem aç kalırım
Senin yüzünden ben de inceledim.
Hiçte güzel değil bikere 😒
Doğal olan...
Tuba Büyüküstün mesela.
Evet öyle 😀
Cevap
39Cevap
Tecrube ettim bir keresinde 10 gün kullanmadim. En son 14 gün kullanmadim.
Bana ulaşmayan arkadaşlarım eve geldi. Annem eşim çocuklar kardeşlerimden ulaşmaya çalışanlar oldu. Bu sevenlerimin ne kadar çok olduğunu gösterdi. Mutlu oldum.
Buna benzer bir şey ben de yaşamıştım.
Arkadaşım gecenin yarısında evimi basmıştı resmen.
Evet iyi hissettiriyor.🙂
İyi arkadaşlar biriktirmişim mükafatı hunlar.
Biriltirmişiz* bunlar* olacaktı...
Biriktirmişiz *
Benim tel yine kafayı yemelerde😁
Anlamıştım 😀✌️
🙈🙈🙈
Ben Ogm'ye çalıştım özel bir şirketde yıllarca. Malum ormanda 2g bile yok yani alo bile diyemiyoruz. Yılın yarısını ormanda geçirdigimiz için ilk günler zor geliyor. Sonra ortama arkadaşlıklara falan alıştınmı normal hayatdan daha zevkli oluyor. İnsan oluyorsun kendine daha çok zaman ayırıyorsun. Etrafında ki güzellikleri keşfediyorsun▶️ (cinsel anlamda değil)
Şimdi telefon demek iş güç, sosyal hayat, ortam, kültür, her şey bunun içinde ve bizi sürekli tembelleştiriyor.
Telefon bir hafta kullanılmazsa, kişinin sosyal iletişim ve iletişim becerileri gerileyecek, ancak bu sadece geçici olacaktır. Kişi ayrıca daha fazla zamanını fiziksel ve zihinsel aktivitelerle değerlendirebilir ve daha az stresli olabilir. Ancak, eğer kişinin iş veya sosyal hayatı telefonun kullanımına bağlı ise, bir hafta boyunca telefon kullanmamak iş veya sosyal hayatını etkileyebilir.
Kısaca batarım telefon olmazsa. Maalesef yurtdışinda bile 7/24 açık tutmak zorundayım. En son yurtdışına çıktığımızda 4200 liralik fatura gelmesi bile beni uzaklastiramadi 😂😂
Yuh ya o 😀
O ne*
Kaz geliyorsa tavuk esirgenmez tabiki 😀
Orası öyle de kaz da o aşamada gelmedi tabii. 😂
Ama süreklilik isteyen bir iş. O gün gelmez başka zaman gelir.
Bir de bu ailenin toplam faturası tâbi. Allah'tan günlük 100 lira sınırı var da ordan yirtiyorum. 2014'te yoktu sınır. Güney Afrika'ya gitmiştim. Bir de 4. Sınıf uzak ilke sınıfına giriyor. Çok sınırlı kullanmama rağmen 900 lira ödemiştim o zaman. Evlat acısı gibi koymuştu 😂
Yurt dışında bir arkadaşım var watsappa üzerinden iletişim halindeyiz.
Senin işlerin için de watsappa'dan iletişim kurmak mümkün değil mi?
Anladım.
O zaman ödemeye devam 😀
Hani iş için gidiyordun?
Burnuma kötü kokular geldi sanki 😀
😀
Geçtiğimiz seneler bür misafirlikte şarj aletim olmadığı ve bir keresinde ekran kırıldığı için iki gün telefonsuz kalmıştım. Yalnız şu an internetsiz ve telefonsuz bir gün kalmak oldukça zorlayıcı, engelleyici olurdu benim için.
İmkansız gibi bir şey benim için... Nedeni de iş hayatım falan derken olmaz yani :) Bir de sesini duymak istediğim biri var... :D
Asker de iken 3 ay telefonla konuşmadım. hiç de bir şey olmadı , ama insan özlüyor.
1 hafta değil de 3 gün kullanmadığım olmuştu. İnterneti açtığımda telefon patlayacak sandım bir an, sessize alıp kenara attım epey bir süre dokunamadım
Tatile çıktıysam asla kullanmamayı tercih ediyorum çünkü ailem yanımda oluyor başkasına ihtiyaç duymuyorum ve aciliyeti olan bir durum da olmuyor.. Ama tatil dışında kullanma ihtiyacı hissederim..
Iş nedeniyle biraz zor, mail ile ne yazıkki hep çözülmüyor sorular vs.
Özel hayatimda mesaj ile idare ederim, gerekirse bi hafta sahlara veda ederim sorun değil
Pek konuşkan biri değilim zaten. Soğuk bir yapım olduğu için pek bir şey olacağını düşünmüyorum
Sen mi Soğuksun?
Hiç belli olmuyor 😀
Sen benim soğuk tarafıma denk gelmedin ondan böyle düşünüyorsun
Gelmemeyi diliyorum.😀
Ben de öyle düşünmüştüm 😄
Askerde kullanmadım hiç. Mutluluk seviyesi 10 katına çıkıyor. Boynum kendiliğinden düzeldi. O aralar boyun düzleşmesi başlangıcı vardı. Askerde tamamen düzeldi bir daha çıkmamak üzere :)
Çok düzgün kullanamadığım bi süre olmuştu çokta bir şey olmadı zaten tek yaptığım oyun oynayıp sosyal medyada dolanmaktı
maalesef mümkün değil 🙅♂️ yüzlerce cevapsız arama ve mesaj.. ticaretle uğraştığım için numaramı değişmem bile büyük sorun olur
Hayatımızın her yerinde bir an bile ayrı kalamıyoruz, sanırım 1 hafta değil 1 gün bile ayrı kalınması mümkün değil.
Bir dönemler sosyal medya detoksu yapmıştım 1 ay falan. Hayatımın en dibe vurduğu anlardı öyle söyleyim. Hiç kimse bir şey yazmadı 😄
Zaten 1 aydır telefon ile konuşmuyorum hiç neredesye. çünkü pek arayan olmuyor daha çok mesajlaşıyorum genel olarak.
Tecrübe ettim bi işle meşgulsem sorun olmuyor yoksa elim telefona gidiyor
Askerde 1,2 ay öyle zaman geçirdim bisey kaybetmedim.
Daha uzun surelerde kullanmadigim oldu. Telefonsuz bir yasantiya adapte oluyorsun bir kac gun icinde
Telefonum bozukken kullanamamıştım ve çoğu arkadaşım merak edip annemi aramıştı
En İyi Cevap