Hic denediniz mi? Denemek sart bence. Ama nerede o cesaret. Yemek yerken bile elimde telefon.
Simdi siz zaten hic telefonunuza dokunmuyorsunuz bile biliyorum. :)
Simdi siz zaten hic telefonunuza dokunmuyorsunuz bile biliyorum. :)
İş dolayısıyla kulağıma yapışık gibi telefon. Geçenlerde birisinin arabası çalışmıyor, bir el atın vurduralım dedi, olur tabi dedim, arabayı itmeye başladık, tabi telefon kulağımda yine arayan soran oluyor, telefonu düşürdüm elimden arabayı iterken, baya sağlam düştü, koşar halde olduğum için üzerine bastım bir ayağımla diğer ayağıma denk geldi sonra, bir de tekme telefona :) Neyse arabayı ittik, geri döndüm telefonu aldım, baktım karşıdaki hala konuşuyor :) Telefonun sağı solu ezildi. Neyseki hala çalışıyor :)
Kapatırsam bana bişey olmaz da, arayanlar kafayı yer
şimdiki ergenler boş konuşuyorda, ellerinden telefonu düşürmüyorlar,
ama benim günümün 4 te 1 i telefonla konuşmakla geçiyor, ve çok ciddi biçimde stres yükleniyorum, telefonsuz tek günüm pazar, cumartesi günleride çalışmıyorum, ama yinede evden takip etmek zorunda kalıyorum,
telefonsuz olacağım günleri özlemle çekiyorum
şuanda 1 saat bile telefonumu kapatamıyorum malesef
ben geçen sene telefonu elimden düşürmezdim mecazi anlamda değil tahmin ettiğin gibi. okul bittiğinde bütün arkadaşlarımla arama mesafe koydum kimseyle konuşmama kararı aldım telefonu da kullanmayı bıraktım ben bile kendime şaşırdım yaklaşık 7 aydır kullanmıyorum. Ama bu kadar yeter dedim telefon almaya karar verdim tekrardan. bu sefer de otobüste olsun her yerde genç yaşlı herkesin elinde telefon ne kadar kötü bir görüntü insanlar gülmüyo sadece önündeki ekrana bakıyo hayatları ondan ibaret olmuş. Kendimi kaptırmamayı umuyorum.
Hic bir sey olmaz
Is ile ilgili bazi görüsmelerim o hafta icine denk gelmez ise eger.
Cevap
33Cevap
İş dışında diye ele alırsak ki bu ara elime ne alsam patlıyor 1 yıl bile kullanmayabilirim zira çalışmadığım günlerde açmıyorum.
İşim gereği telefon açık ama işi aradan çıkartırsak telefon ile aram recep tayyiple, Kemal Kılıçtaroğlu'nun arası gibi diyebilirim.
Belki ileride bir Kamer Genç ve Çiçekleri seviyesine ilerler bilemiyorum.
kapattığım zamanlar oldu dönem dönem.. hatta aylarca kullanmadığım oldu.. arkadaslarım alıştı artık. bir sorunum oldugunu yanlız kalmak istediğimi tahmin edip yanıma koşuyorlar :) :D
Aileme, kız arkadaşıma, yakın arkadaşlarıma söylemezsem sorun çıkar, söyleyince de kapatmanın bir anlamı kalmaz o yüzden gereksiz. Kapatsam Ailem dışında sevdiklerimi kaybederim
Yapma batarya ömrünü kısaltırsın. Şarj et hiç olmadı arada :D
Farketmiyor. Tatillerde kapatıyorum zaten ama neredeysem oranın sabit telefonundan ulaşıyorlar bir şekilde.
Telefon, neredeyse organlarımdan biri halinde.
Yani 1 hafta kapatmam zor.
Aslında denemek lazım, bu noktada sana katılıyorum.
Ama hiç denemedim.
Calisiyorum teli kapamak zor oyle bir patronla pazarlamacimiz varki her saatte arayabiliyor o yuzden biraz zor yani kapamak teli
Suya düşürdüğüm için bir gün kapalı kalmıştı. Ertesi gün açtığımda.
10 Sms, 27 E-Mail, 5 Arama, 21 BBM Mesajı, 6 Whatsapp mesajı vardı. Bir haftayı henüz test etmedim :)
Yazın yazlıga gittigimde kapatmıstım zaten aklıma dahi gelmedi telefona bakmak o zaman.
Deminde yeni actım telefonumu aksam yemeginden sonra bahceye cıkarken kapatmıstım sonra unutmusum 3 saattir kapalı kalmıs tel.
Telefonda bir şey yaptığımdan değil sadece arkadşalarla mesajlaşıyorum ama yinede yokluğunda yapamam
bana bir şey kazandıracaksa kapatırım. ama 2 hafta da kapatsam hayatımda bir şey değişmeyecek...
Yok şimdi dokunuyorum ama 1 hafta kapatsam operatör mesajları ulaşmaz o kadar :)
Benim telefon tam bir aydır kapalı bir arkadaşım geçen gün eve geldi telin niye kapalı öldünmü kaldınmı diye bunaldım dedim:))))
Yazın bir kere yaptım lan annem bile aramamış var mı böyle bir şey. :D
1 hafta tamire gitti özledim zımbırtıyı :) bir çeşit bağımlılık bu da işte
1- Arkadaşlarım küser niye yazmadın diye
2- Babam endişelenir
3- Amcam azarlar.
cut.
Varya öyle bir şey yapsam başıma bir iş geldi zannederler gelmediysede onlar getirirler :)
Teyzem kafayı yer o kesin de.
Bir de dostlarım merak eder.
hiç bir şey olmaz sadece annem benden 1 hafta haber alamaz o da haftada bir aradığından o durumda da bir şey olmaz...
Kardeşler evimizi basar öldük mü kaldık mı hesap sorar fırçasını atar giderler
1 hafta daha önceden kapatmıştım hiç birşey olmuyor boşuna denemeyin :D
Annem ertesi gün kapımda olur sanırım :) İyi fikirmiş aslında :)
Farkeden bir şey olmaz, en fazla operatörden bir kaç mesaj gelir okadar. Bide 2 defa babam aramıştır.
Bi kere 2 hafta yoktu telefonum. Herkes öldün mü? dye sordu
Bence denemeli
Daha önce denedim
Daha farklı denemelerim de oldu
Hic denemedim..
Denenecek biseyde degil hani..
İnsanlari telasa sokmaya luzüm yok..
Ulasamayan olursa merak ederler..
Kapattım hattı bile kırdım eski sevgilim bir sene boyunca ulaşamayınca geri döndü :D:D:D
o kadar onememıyordum takı bır hafta oncesıne kadar :D
yaktı benı :D
1 gün bile kapatamıyorum. Arayanımız, soranımız çok.
Hattı çıkarayım telefon çalışsın alarm kurmaya güzel yarıyor.
1 sene bile kapata bilirim çok ciddiyim sıkıntı yok ;))
numaramı değiştim 1 hafta sonra takıp bakayım dedim ^^
bir insan evladı yazmamış umrumdaydıda ..
şimdi buna cevap verirdim ama elim sabunlu (Y) sfdsda
sevgilim basta olmak uzere, annem babam,kardesm herkes ortalıgı karıstrır :)
ohoo açar açmaz bir sürü mesajlar:Dkapatmamaya razıyım aman ha:D
bir şey olcağını sanmıyorum ailemden başka pek arayanım olmuyor ha birde arada operitör arıyor :)
2 Aydır ekranım patlaktı bugün parca geldi ^^
Daha bugün actım :)
denedim :D hiç beklemediğim kişilerden mesajlar geliyodu :D
Nefes almadan yaşa der gibi.. Telefonumsuz duramam:d
1 saat bile kapatmam saat 01:55 telefon bu saate bile elimde.
Birşey olmaz arkadaşlarım üç beş mesaj atar o kadar...
hic bisey olmaz. unutulur giderim
O kadar karamsar olma yaa
mahvolurum iş hayatım ciddi sekteye uğrar
1 hafta kapatırsam aç kalırım :(
Muhtemelen işten kovulurum :)
Mesaj atan mı var olmasa da olur :)
Senin de durum kötüymüs ama ben insanlar dertlerini hatırlasınlar diye yazmadım :D
Vodafone merak edebilir belki,
La 2 aydir kapalı ne diyon ya :-)
Ha açık kalmış ha kapalı bir şey farketmiyor.
O derece yani?
dayak yerim muhtemelen
1 gün bile kapatamam ya
işlerimden dolayı çok sıkıntı olur
wc de bile konuşuyorum o derece :D
kapatırım nolcakmış önceden tel mi vardı
Turkcell den mesaj almam o olur sadece :p
Çok istiyorum bunu yapmayı...
Dünya karışır herhalde
1-2 gün kapatırım belki ama sonra dayanamam.
Vodafone merak eder.
Ölürüm yaşayamam :'(
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar