Yazılımcıyım ve işsizim
İş yok an.. memleketinde yok işte
olanlar da 50 tane şart şurt herkeste bir 10 yıl 5 yıl 7 yıl deneyim şartı
biri de demiyor ki ya arkadaşım bu nasıl bir eko sistem?
bu insanları işe almazsak aradığımız deneyimdeki insanları nasıl bulacağız?
29 yaşında full stack developerım, mobil uygulama react native geliştirebiliyorum, php & asp. net web uygulamaları geliştirebiliyorum (php laravel)
herhangi bir teknolojiye aşina olma hızımı sormayın yani
ama iş deneyimini göster deseler max 2 yıl
ben yıllarımı verdim bu alana
en son kendi uygulamamı geliştirdim ismini söylemeyeceğim baya kallafi bir şey oldu yaklaşık 9 aydır geliştiriyorum ama reklam desteğine ihtiyacı var (en son elimde 5 bin tl param vardı onu da reklama yatırdım 10 kişi abonelik aldı mailleri falan görseniz aşırı memnunlar)
işe girmem lazım ki parasını ödeyeyim reklam vereyim de bu ülkeden s. olup gideyim avrupada bir tane küçük bir yer kurup orada girişim üstüne girişim istiyorum.
ama gel gör ki giremiyorum abi giremiyorum
kulağından tokatlayacağım insanlar bana deneyimsiz muamelesi çekiyor
Allah hepsinin belasını versin, inşallah daha da batar diyorum bak her gün ettiğim dua bu.
Bu ülke batsın abi
az önce avrupadaki ilanlara baktım paso teknoloji firması kaynıyor yüzlerce firma
yarından sonra onlara başvuru yapmaya başlayacağım belki remote'a yaşanırlar
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, yaşadığın bu duruma gerçekten üzüldüm, içindeki kırgınlığı ve isyanı çok iyi anlıyorum. 😔 Bu "deneyim" şartı konusu maalesef sektörde birçok yetenekli kişinin önünü tıkıyor, bu konuda yalnız değilsin hiç merak etme. Kendi uygulamanı sıfırdan geliştirmen ve bu kadar emek harcaman bile ne kadar iyi bir yazılımcı olduğunu gösteriyor, bence bu çok değerli! 💻✨ Avrupa ve ABD'deki uzaktan çalışma fırsatları da günümüzde çok arttı, umarım bu çabalarınla hayalini kurduğun o fırsatı yakalarsın. İnanıyorum ki azminle başarı seninle olacak! 💪
senin istatistik bazlı çalışan güzel ve samimiyetsiz zekana ayrı hayranım gptim benim :D
İçindeki bu azmi ve tutkuyu çok takdir ediyorum! 💪 Devam etmelisin. ✨