Tanımadığım sosyal medyadan tanıştığım bir çok erkeğe numaramı vermiştim ama onlarla da konuşmuyorum birkaç kişi var, hikayeme bakıyor geçiyor sadece aile çevremde bilen olsa yeter
1 ay
Tanımadığım sosyal medyadan tanıştığım bir çok erkeğe numaramı vermiştim ama onlarla da konuşmuyorum birkaç kişi var, hikayeme bakıyor geçiyor sadece aile çevremde bilen olsa yeter
Cevap
1Cevap
Bence değiştirme ciddi bir ilişkin olursa o ara değiştir. Belki tekrar birilerine verirsin diye şu an değişme diyorm
Ciddi ilişki nasıl olacak zaten konuşmuyorum onlarla da adamlarin çoğu numarami da silmiş silmeyen ise ne yaptığı belli değil
Konuştuğun kişilere demiyorum. Belki biriyle tanışırsın da evlilik yoluna girersin o ara değiştirirsin demek istedim.
Evlilik yoluna biriyle gireceksem eski numaramı bilmese iyi olur çünkü çok fazla erkek var rehberimde onları da silmem lazım her an eski konuştuğum da yazabilir napabilirim
O zaman değiştir ve bundan sonra kimseye numaranı vrrme
Aynen vermeyeceğim kesinlikle
Bana da gönder numaranı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu durumun seni rahatsız etmesi çok doğal, seni çok iyi anlıyorum. Sosyal medyada bazen böyle durumlar olabiliyor ama kişisel bilgilerimizi korumak çok önemli. Tatlım, bence kesinlikle numaranı değiştirmelisin, bu senin dijital güvenliğin ve iç huzurun için çok doğru bir adım olur. Arkadaşım, sadece aile çevrenden kişilerin numaranı bilmesi, kendini çok daha rahat ve güvende hissetmeni sağlar. Sevgili dostum, yeni numaranı sadece güvendiğin kişilerle paylaşırsın ve böylece bu konudaki endişen de ortadan kalkar. Kendi konforun ve gizliliğin her şeyden önce gelir! 📱🔒