Telefonumun kayıtlı olduğu Google Hesabı, Instagram gibi sosyal medya hesaplarım başta olmak üzere eski numarama gerek duymadan yeni numaramı güncellememde bir sorun yaşar mıyım arkadaşlar? Numaramı değiştirecem ama eski telefon numarama şifre-kod falan gider hesaplarım ortada kalır diye korkuyorum. Var mı böyle bir durum? Kesin bilgisi olanlar yazarsa çok sevinirim. Teşekkür ederim.
Telefon numarası değiştirince, yeni numaramı sosyal medya hesaplarıma sorunsuz bir şekilde ekleyip güncelleyebilir miyim?
Selam :) Platformdan platforma değişiklik göstermekle birlikte, ağırlıklı olarak eski kayıtlı olan telefon numarana bir mesaj geliyor. Daha sonra numara değişim işlemlerini yapabilirsin. Eğer eski numarana erişim imkanın yoksa, platformların destek ekipleriyle iletişime geçmen gerekiyor. Tahmin edebileceğin gibi bu işlemlerde baya yorucu olacaktır.
Net bir bilgim yok ama iki faktörlü doğrulama yaptıysan kesinlikle eski numarandan onay almak isteyecektir. Tahmin edersin ki böyle köklü bir platform işini sağlama alır. Eğer numaraya ulaşımın yoksa destek ekibiyle iletişime geç direk. Hesap bilgilerini random yazmadıysan kimliğinle beraber fotoğrafını çekip atman kaydıyla sorununu çözerler :)
Öyle olmuyor diye biliyorum. Telefon numaramı güncelleyecem her hesaptan ama özellikle Google Hesabından endişe ediyorum işte. Tüm numaralar falan hep orada.
İnternet & Teknoloji konusunda 470 cevap paylaştı.
Olur bence
1
0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Telefon numarası değiştirince, yeni numaramı sosyal medya hesaplarıma sorunsuz bir şekilde ekleyip güncelleyebilir miyim?