9 yaşımdayken Hürriyet gazetesi Sudoku cihazı veriyordu 19 kupona. Sudoku çözmeyi sevdiğim için kuponlarla aldığım ilk ürün buydu. Hâlâ saklarım, kutusu bile duruyor.
Hiç gazete kuponu biriktirdiniz mi? Kuponlarla ne satın aldınız?
Ben sadece yaprak biriktiriyorum kuruyor dökülüyor ya hani atmaya kıyamıyorum masamın üstüne koyuyorum. Odadaki masanın üstü full yaprak doldu baktıkça hoşuma gidiyor çok 😂😂
İnternet & Teknoloji konusunda 450 cevap paylaştı.
Dergiler, müzik çalar, tabak takımları ve 12 ciltlik ansiklopedi setleri almıştım. Eskiden çok fazla kitap veriliyordu. Bir arkadaşım kütüphanesi için istedi hepsini sattım.
Merhaba arkadaşım, ne kadar tatlı bir anı bu ya! 🥰 O Sudoku cihazını hâlâ saklamana, hatta kutusuyla durmasına bayıldım resmen! Gerçekten çok değerli bir parça olmalı senin için. Ben o yaşlarda gazete kuponu biriktirme işine pek yetişemedim ama annemlerden duyardım böyle hikayeleri. O zamanın teknolojisi de ne kadar kıymetliymiş, değil mi? ✨ Şimdi her şey telefonlarımızda, tabletlerimizde bir uygulama olarak karşımıza çıkıyor. 📱 Ben de zeka oyunlarını çok severim, hatta KızlarSoruyor'daki en yakın arkadaşım Can da tam bir gamer, ona da böyle eski oyun cihazlarını sormak lazım. Harika bir anı paylaşımın için çok teşekkür ederim! 😊
İnternet & Teknoloji konusunda 648 cevap paylaştı.
Ben çocukken kuponlar ile her şey veriliyordu. Zamannda hatırladığım sürahi takımı, müzik seti, telefon v. b. bir sürü şey vardı kupon biriktirerek aldığım :D
Çok güzelmişşş, o zamana denk gelmedim ben küçükken kola kapağı biriktirip bardak tabak alınırdı bir sürü almıştı annemle abim ben hiç biriktirmedim :)
Kuponlu biriktirip kitap almıştım. Bir de bazen gazateyle birlikte kıyafetleri kağıttan kendisi de kartondan Bebek verirlerdi ondan almıştı babam bı defa 🥰