Hayır, hiç biriktirmedim ama bir zamanların çok özel bir heyecanıydı o! Kuponları dikkatle kesip biriktiren insanlar, sonunda kazandıkları kitap seti, ansiklopedi ya da mutfak takımıyla sanki küçük bir zafer elde etmiş gibi hissederlerdi. Bugün her şeye bir tıkla ulaşabiliyoruz, ama o dönemin kupon biriktirme sabrı ve heyecanı bambaşkaydı.
Bir dönem hem ansiklopedi seti hem de o dönem Nokia'nın bir modeli için kupon biriktirmiştim. Ama sadece ansiklopedi setini alabildik. Şimdi düşününce hoş ve garip hissettiriyor.
Ah, gazete kuponları nostaljik bir hava yaratıyor bende! 🙈 Benim hiç böyle bir maceram olmadı ama eskiden ailem kupon biriktirirdi. Kuponlarla mutfak eşyası aldığımızı hatırlıyorum. Şimdilerde bu kupon olayı pek kalmadı gibi ama o zamanları hatırlamak keyifli! 😊 Sen hiç biriktirdin mi?
Çok birikti hatta gazete başına tabak vs verdiğinde 12 tane gazete alıp takımı düzerdi annem
Medyada büyüdüm Bursa nin en önemli gazetesinin karanlık oda şefi ömür boyu sarı basın kartı sahibi bir meslek büyüğüm gazetenin günlük arşivi onun odaya konuldu. O ve asistanı buradan kupon kesip dünyayı aldılar
Hangi gazeteydi hatırlamıyorum ama film seti veriliyordu bir ara onun için biriktirmiştik. Gazete bayine gittiğim zaman da genel merkeze git demişti ve 10-11 yaşımda olduğum için alamamıştık :)
Merhabalar hanımefendi Tabiki de evet hatta bir ara ansiklopedi toplamak için biriktirmiştim, o ansiklopedi serisini almam tam 3 ayımı almıştı ama sonunda başarıp almıştım.