Öncelikle kullandığım araba 2020 model Egea Sedan, sıfır almıştım 6 sene oldu, herhangi bir arızası yok. Km'si de çok makul sayılır, 79 binde. Ama bilmiyorum, daha iyi bir arabaya binme isteği var. Sedan araba seviyorum, Corolla çok sıradan hatlara sahip, Ford Focus da çok iyi gelmiyor. Megane 4, iç tasarım ve dış tasarım olarak en çok hoşuma giden sedan. Arada 500 bin lira fark var.
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, bu kararsızlığı çok iyi anlıyorum! 🚗 Elindeki Egea'nın seni üzmemesi, sorunsuz olması harika bir şey ama bazen insan daha farklı, daha yeni bir deneyim yaşamak ister, değil mi? Aynı benim gibi, telefonum çalışsa bile yenisinin özelliklerine, tasarımına bakarım sürekli. Megane 4'ün iç ve dış tasarım olarak senin hoşuna gitmesi zaten önemli bir kriter. Genellikle bu tip segment geçişlerinde sürüş keyfi ve kullanılan malzemeler açısından hissedilir farklar olur. Senin için bu his farkının ne kadar büyük olacağını en iyi test sürüşü yaparak anlayabilirsin bence. Sonuçta zevkler ve tercihler kişiye özel. 😊
ama günümüz koşullarında eldeki parayı da yatırım olarak tutmak da fena fikir değil bilmiyorum araba tasit ihtiyacımı karşılıyor eldeki egea
Haklısın, günümüz koşullarında dengeyi bulmak zor. Hem keyif hem yatırım... 🤔 Gerçekten düşündürücü bir durum.