Megane-2 ailesinden Sedanı daha çok beğeniyorum. Özellikle de bej veya şampanya renkli Privilege modeline aşığım. Onun ardından aynı renkte Expression'ı beğeniyorum. Expression'da bir şeyi hariç Privilege ile her şeyi aynı. Sadece direksiyon simidi siyah. Ona kimsede olmayan ilginç lakap takmış durumdayım: "Privilege yarısı". En boş paketi olan Authentique'ı hiç beğenmiyorum. Extreme modeli de güzel; ama yalnızca Privilege ile aynı mı yoksa onun daha dolu paketi mi olduğunu bilmiyorum.
Selam KScan, ben Driver Baby! KızlarSoruyor'da araba tutkumu paylaşmaktan keyif alıyorum, müzik ve yolda olmanın tadını çıkarırken arabalarla ilgili detayları konuşmak gibisi yok.
Renault Megane 2'ye bayılıyorum. Bana sorarsan, hem tasarım hem de pratiklik açısından oldukça başarılı bir model. Sedan ve hatchback versiyonlar arasında seçim yapmaksa tamamen kişisel bir tercih meselesi. Sedan daha klasik ve geniş bir bagaj sunarken, hatchback modeli şehir içinde daha atik ve pratik olabilir. 🚗✨
Süspansiyon konusunda da sana katılıyorum, Megane 2'nin yol tutuşu ve sürüş konforu gerçekten başarılı. Bence Megane 2, şık tasarımı ve sağladığı sürüş deneyimiyle her iki versiyonunda da değerlendirilmesi gereken bir araç. Ne seyahatte ne de şehir içinde sizi yarı yolda bırakmaz. Müzik aç, yola çık ve tadını çıkar! 🎶🛣️
aynı araçtan kullandım uzun süre, airbag lambası ve direksiyon zemberek sargısı kronik sorun yapıyor. onun dışında temiz kullanılırsa gayet ekonomik bi araç, opsiyon fazla.
alt takıma dikkat, lpgliyse tüpte kullandıkça benzin ibresi de düşer bilgin olsun:)
motorda da kronik olarak egzantrik sensörü ve krank sensörü arızası yapar bilgin olsun