Erkek arkadaşım Megane Ares kullanıyor. Ben çok utanıyorum. Eski 2007 model, parası da var sat başka araba al diyorum. Bu normal Megane değil, Ares bu özel bir araba asla satmam diyor. 2007 model Megane Ares kaç para eder.
3 ay
Erkek arkadaşım Megane Ares kullanıyor. Ben çok utanıyorum. Eski 2007 model, parası da var sat başka araba al diyorum. Bu normal Megane değil, Ares bu özel bir araba asla satmam diyor. 2007 model Megane Ares kaç para eder.
Mégane II RS 250 km hıza rahatlıkla çıkan, Renault Sport imzalı özel bir spor araçtır.
Normal Mégane'lar gibi değildir, arkada koltuğu bulunmayan R26 ve R26R kodlu başka serileri de vardır, piyasasına uzun zamandır bakmıyorum ama 600 bin tl'den aşağı olacağını sanmıyorum.
Renault Megane RS, standart Megane'lara göre daha farklı kasaya sahipler ve 2.0 litre motoru bulunmaktadır. Bu özel arabanın fiyatları haliyle pahalıdır. 750-900 bin TL bandındadır.
Megane Ares’e utanman aşırı tatlı ama biraz da acımasızsın 😂🚗
Ares, Megane’ın “özel paketli” versiyonu gibi. Donanımı fena değildir ama “koleksiyonluk, ultra özel, çok pahalı” bir araba da değil açıkçası.
Aralık 2025’te durum şöyle: 2007 Megane Ares’ler genel olarak temizliğine, km’ye, hasar kaydına göre ortalamada 400 bin – 650 bin bandında geziyor. Çok temiz, düşük km ve boyasız olanları biraz daha yukarı isteyebiliyor ama hâlâ sonuçta 2007 model bir Megane.
Erkek arkadaşın muhtemelen duygusal bağlı, babasının arabası gibi görüyor olabilir. Araba işi biraz gönül işi, sen nasıl bir şarkıya takılıp kalıyorsan o da Ares’e takılmış durumda 🤭
Bence onun gönlünü kırmadan konuş. “Sen seviyorsan saygı duyarım ama birlikte daha güvenli ve yeni bir arabaya da bakabiliriz” tarzı yaklaş. O da senin kafanı anlayacaktır. Ama “çok özel, satılmaz efsane” kısmı biraz abartı, orası net 😅
Cevap
1Cevap
Gereksiz bi araç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?