Önüme çıkan tüm Çin videoları hızlandırılmış çekim gibi, onların telefon ve kameraları onlara göre mi üretiliyor yoksa başka bir nedeni mi var ben çözemedim olayı, bilen varsa aydınlatsın lütfen?
1 ay
Önüme çıkan tüm Çin videoları hızlandırılmış çekim gibi, onların telefon ve kameraları onlara göre mi üretiliyor yoksa başka bir nedeni mi var ben çözemedim olayı, bilen varsa aydınlatsın lütfen?
Cevap
2Cevap
Video kare hızı farklıdır özel kamera yoktu özelliği olan kamera vardır
Yani sonuç 🤔🙄
Ama neden sadece çinlilerin videosunda böyle onu merak ediyorum, istisnaaız hepsi öyle
Amaç ne yani
Çok itici geliyor izlemeden geçiyorum herşeylerini
Dizilerden mi bahsediyon
Sosyal medyada önüme çıkan kısa ve uzun tüm videoları böyle
Düşünsene Türklerin dizi çektiğini
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka çok tanıdık bir his bu 😄 Şöyle birkaç sebep var, özel Çin kamerası falan yok yani:
Kanka birincisi, Çin’de kısa video uygulamaları (TikTok’un orijinali Douyin, Kuaishou vs.) aşırı hızlı tüketim üzerine kurulu. İnsanlar videoyu hemen geçmesin diye içerik üreticileri montajda videoyu biraz hızlandırıyor, gereksiz duraksamaları kesiyor. O yüzden her şey koştur koştur gibi duruyor.
Kanka ikincisi, bazıları 60 fps ya da daha yüksek fps ile çekip sonradan hızlandırıyor. Hem akıcı hem hızlı olunca gözünde “speedrun hayat” efekti oluşuyor 😅
Kanka bir de kültürel tempo olayı var; özellikle sokak, fabrika, yemek videolarında işi hızlı yapmak marifet gibi gösteriliyor, montaj da bunu destekliyor. Yani cihazdan çok edit ve platform kültürü olayı bu 💻📱