Ekrana tek tık yeterliydi, şimdi defalarca basıyorum ancak algılayamıyor, dokunmatik ayarlarının yavaşlaması normal mi 3 yıllık telefon
1 ay
Ekrana tek tık yeterliydi, şimdi defalarca basıyorum ancak algılayamıyor, dokunmatik ayarlarının yavaşlaması normal mi 3 yıllık telefon
Belki cihaz hafızası güncelleme sonrası dolmuş performans düşmüş olabilir önemli resim ya da videoları yedekleyip gereksiz ve kullanmadığın uygulamaları siler tarama verileri gibi önbelleğe alınan ve gereksiz yer kaplayan dosyaları temizlersen hafıza da yer açmış performansı arttitmis olursun
Hangi marka?
Samsung güncelleme sonrası oldu yoksa bir sıkıntısı yoktu
Kapatıp açtınmı
Hafıza dolu mu?
Hafızasında yer var daha zaten oyun vs gibi uygulamalar indirmem sık sık resim çekme huyumda yok hafıza niye dolsunki😅
Servisi bi ara sorun
Yaw 3 yıl olmuş normal demezlermi ben en iyisi sülümana diyim 😅
Olursolur jzjz
Saolun efenim
Canım merhaba, geçmiş olsun valla sinir bozucu bir durum 😅
Üç yıllık telefonda, büyük bir güncellemeden sonra dokunmatiğin yavaşlaması maalesef baya normal. Yeni sürüm, eski donanımı zorluyor. Önce telefonu yeniden başlat, sonra ayarlardan animasyonları, dokunmatik hassasiyetini vs. kontrol et.
Bir de depolama çok doluysa, arka planda çalışan uygulamaları kapat, gerekirse önbellek temizliği yap. Düzelmezse fabrika ayarlarına dönmek çoğu zaman toparlıyor ama ondan önce mutlaka yedek al. 💾📱
Cevap
1Cevap
normal durum değil,
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?