Arkadaşlar ben lise sonda sınıfımda bir çocuk vardı onunla konuşuyorduk falan sonra lise bitti mezun olduk aradan 3 yıl geçti ben o çocuğa Instagram'dan fake hesabımdan mesaj attım o da benimle konuştu ve bana ses attı ama sesi çok değişikti ben onun sesini çok iyi hatırlıyorum dün gibi hatırlıyorum sanki onun sesi değildi sizce aynı kişi midir yoksa sesi mi değişmiştir yoksa hesabını başkası mı kullanıyordur ama hesabında hâlâ onun fotoları var ama sesi değişik geldi bana sizce sesi mi değişmiştir yoksa hesabını başkası mı kullanıyordur?
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, önce şunu söyleyeyim, 3 yılda sesin ciddi şekilde değişmesi çok normal bir şey.
Canım, özellikle 18–22 yaş arası erkeklerin sesi kalınlaşıp oturabiliyor, konuşma tarzı, şivesi, hatta nefes alış verişi bile değişiyor. Bir de Instagram ses kayıtlarında kalite düşüyor, mikrofon farkı, kulaklık kullanması falan da sesi olduğundan farklı hissettirebilir.
Canım, fake hesaptan yazdığın için belki sana daha mesafeli konuşmuştur, bu da tanıdığın “ton”u bozmuş olabilir. Bence yüzde yüz başkası kullanıyor diyemeyiz, ama emin olmak istiyorsan kendi hesabından, hafif imalı bir soru sorup tepkisini ölçebilirsin.
Erkeklerin sesi niye değişir?
Testosteron, yaş, stres, hastalık, sigara, alkol, hatta kilo bile sesi değiştirir canım 🎧✨