Eski sevgilimi aradım sesimi gerçekten mi tanımadı yoksa tanımamazlıktan mı gelmiştir?

Pazar günü ani bir kararla ayrıldım ondan çok kıskanıyordum vs bazı sebeplerden ama hala aklımda hatta pişmanlık duyuyorum
Boşu boşuna ayrıldım yine diye bana hata yaptın bizi bitirerek gibisinden çok uzun bir mesaj atıp sonra da numaramı sileceğini söyleyip engellemişti whatsapptan Çarşamba günü daha iki gün önce ona instagramdan sesli bir mesaj atmıştım birşey sormuştum o da cevap vermişti.

Dün gece dayanamayıp aradım yapamadığımı söylemek istemiştim
Alo dedi adını söyledim kimdi tanıyamadım dedi öyle diyince yüzüne kapattım. Ben şu vs diye konuşmaya devam etmedim. Şok oldum çünkü. Tanımamasını beklemiyordum daha iki gün önce duymuş beraberken yeri geldiğinde telefonda 3 buçuk 4 buçuk saat konuştuğum ve nerdeyse 1 yıldır da tanıdığım insan.

Hiç mi göz aşinalığı yoktu numaramı hadi numarayı sildin onu geçtim sesimi nasıl tanımadı cidden o kadar üzüldüm ki inşallah tanımamazlığa gelmiştir beni kızdırmak için gerçekten tanımamış olmasın Allahım dedim kendime. Bu kadar mı çabuk unuttu...

Aradan bir kaç dakika geçti whatsapptan engelimi açmadı instagramdan birisi aradı sen mi aradın diye mesaj attı içerlediğim için cevap vermedim açıp bıraktım.

Geceden beri kafaya taktım keşke aramasaydım dedim hatta böyle olacağı aklıma bile gelmezdi daha bir hafta geçmemiş. Ayrılalı ay olmamış yıl olmamış çok kırıldım.

Sanırım artık bana dönmez ve bir daha da düzelmeyiz artık ne arıycam ne mesaj atıcam hiçbir şey yapmayı düşünmüyorum.

Sizce gerçekten mi tanımadı yoksa ondan ayrıldım diye bilerek tanımamış gibi mi yapmıştır?😔💔
Eski sevgilimi aradım sesimi gerçekten mi tanımadı yoksa tanımamazlıktan mı gelmiştir?