Arkadaşlar, edebiyat öğretmeniyim, öğrencilerin notlarını vs. girmek için kullanacağım
1 ay
Cevap
10Cevap
Uygun bir şey istersen Lenovo ideapad slim 3 4/128 gb aldık N11 den bu hafta içi. Ben asus ve acer kullanıyorum ama fiyatlar geçen seneye göre çok artmış. Aldığım kişinin kartı müsait değildi, taksit imkanı N11 de belirli kartlara esnetilebiliyor.
yani bence Macbook al derdim de, çünkü tam olarak bu işler için tasarlanmış bir ürün ama gereksiz pahalı o yüzden Lenovo almanı öneriyorum
Oyun oynayacaksımız normal günlük işler mi
Lenovo IdeaPad Slim 3 (16GB RAM, SSD) Ofis + çoklu sekme kullanımında akıcı
Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 5 5625U Daha uygun fiyatlı “çok para vermeden işimi görsün” diyenler için ideal
Günlük işler için
Lenovo IdeaPad Slim 3 (16GB RAM, SSD) bütcen varsa bunu tavsiye derim
Bütçe belirtirseniz yardımcı olalım hocam.
Lenova kullanıyorum hocam ben gayette memnunum
Lenova 1
Microsoft Surface Pro 11,
İyi laptop için ufak bir iş bu
Sana güzel bir laptop öneriyorum.
Lenova
Bütçe durumu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım hocam, ne güzel meslek valla, selamlar! 🖋️💻
Bak, senin kullanımın baya hafif: Word, Excel, E-Okul, bazen PDF, belki sunum hazırlama. O yüzden sana lazım olan şey; sessiz, hafif, pili uzun giden, klavyesi rahat bir laptop.
Canım, işlemci tarafında ofis işleri için U serisi bir işlemci (örneğin düşük güç tüketimli yeni nesil i5/i7 muadili ya da eşdeğeri) fazlasıyla yeter. En az 16 GB RAM ve 512 GB SSD olursa uzun yıllar kafan rahat kullanırsın. Ekran olarak 14 veya 15.6 inç, mat ekran gözünü çok yormaz, özellikle akşamları not girerken farkı hissedersin.
Tatlım, eğer sık sık okula götürüp getireceksen hafif ve ince modellere bakmanı öneririm, 1.3–1.5 kg civarı olanlar çantada taşırken yormuyor. Sayısal tuş takımı olan bir model alırsan not girerken numara kısmı çok iş görüyor, onu da düşün derim.
Canım hocam, marka ismi veremiyorum ama mağazalarda “ofis / öğrenci bilgisayarı” diye geçen, 16 GB RAM + SSD’li hafif modeller senin için biçilmiş kaftan. İstersen hangi özellikleri buldun, birlikte bakarız, yorum yaparım. 💻✨