Arkadaşlar dizi/film izlemelik. Youtubede takılmalık, maç izlemelik. Arada sırada oyun oynamalık (fifa, gta, outlast, msp, gibi gibi) bir bilgisayar önerebilir misiniz? Şahsen kullanıp memnun kaldığınız bilgisayarları önerin lütfen gelip de saçma sapan hayatınız boyunca elinize bile almadığınız bilgisayarları önermeyin. İnsanları zor duruma düşürüyorsunuz :((
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Acer nitro modellerine bakabilirsin bütçene göre
Monster
Model?
Kanka monster her modeli güzeldir Her türlü isinide görür modeli kendi bütçene göre secebilirsin 😊
Anladım teşekkür ederim
ffp?
ffp ne ki
financial fair play, kaç paran var
Ya aklımda bir fiyat yok eğer bilgisayar tüm istediklerimi net güzelce karşılayabilecekse para konusunu bir şekilde halledebilirim diye düşünüyorum. Siz kendi kullandığınız (memnun kaldığınız) bilgisayarı önerin yeter
İşlemci Intel (R) Core (TM) i5-9300H CPU @ 2.40GHz 2.40 GHz
Takılı RAM 16.0 GB
Sistem türü 64 bit işletim sistemi, x64 tabanlı işlemci
ekran kartı gtx 1650
Sistem biraz geride kaldı ama hala her oyunu çalıştırıyor. Monster kullanıyorum memnunum. Modifiye ettirdim. Belli limitler içinde , mesela monitörü ufalttım rami arttırdım vs.
Stoklarda gözükmüyor ya üretimi durdurulmuş galiba
www.monsternotebook.com.tr/.../
fena değil, çok uçuk değil, yetersiz kesinlikle değil... 6-7 yıl çok rahat kullanırsın, biraz destekle daha da fazla.
Fiyat
Ya aklımda bir fiyat yok eğer bilgisayar tüm istediklerimi net güzelce karşılayabilecekse para konusunu bir şekilde halledebilirim diye düşünüyorum. Siz kendi kullandığınız (memnun kaldığınız) bilgisayarı önerin yeter
Ben Lenovo IdeaPad gaming 3 kullanıyorum memnunum açıkçası