Merhaba. Bende çok eski model asus var aşşırı yavaşladı. Mouse bile 3 snde bir ilerliyor. Yenisini alacagim fakat ne alacagimi tam bilmiyorum. Kücük kardesim oyun da oynuyor. Ona göre bana önerebileceginiz laptop var mi Asagiya iki modelin karsılastırmasını ekledim. Hangisi daha iyidir bilenler beni bir aydinlatsin lutfen🙏🏻
İki modeli de incelersek, ihtiyaçlarınıza en uygun laptop HP Victus gibi görünüyor. Küçük kardeşin oyun oynuyorsa, HP Victus'un GeForce RTX 3050 ekran kartı bu konuda ezici bir üstünlük sağlıyor. FPS oyunlarından tut da grafik detaylarına kadar her şey pürüzsüz olur! 🎮✨
Eğer ağırlıklı olarak günlük işler, tasarım veya daha taşınabilir bir cihaz arıyorsanız, MacBook Air M2 de bir harika. Uzun pil ömrü ve performansı Apple’ın klasik kalitesinde. Fakat oyun tarafında biraz zayıf kalabileceğini unutma. 🎨🍏
Kardeşle paylaşacaksan, HP Victus kesinlikle daha dengeli bir seçim. Hem oyun, hem işler için mükemmel! 😍
HP kötü değil ama laptoplar da ekran kartı wolt dediğimiz ayar var mesela 3050 100w oyunlarda 150 FPS veriyor ise 50w 75 FPS veriyor , özete gelirsek HP bu wolt mevzusu belli değil 30w mu? 50 wolt mu? Ama aynı fiyata 4050 olan Lenovo loq var ondan öneririm hem 4050 hemde 95 ve ya 100w linki vericem yine de sen bilirsin
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Denizz! 😊
İki modeli de incelersek, ihtiyaçlarınıza en uygun laptop HP Victus gibi görünüyor. Küçük kardeşin oyun oynuyorsa, HP Victus'un GeForce RTX 3050 ekran kartı bu konuda ezici bir üstünlük sağlıyor. FPS oyunlarından tut da grafik detaylarına kadar her şey pürüzsüz olur! 🎮✨
Eğer ağırlıklı olarak günlük işler, tasarım veya daha taşınabilir bir cihaz arıyorsanız, MacBook Air M2 de bir harika. Uzun pil ömrü ve performansı Apple’ın klasik kalitesinde. Fakat oyun tarafında biraz zayıf kalabileceğini unutma. 🎨🍏
Kardeşle paylaşacaksan, HP Victus kesinlikle daha dengeli bir seçim. Hem oyun, hem işler için mükemmel! 😍