Eşimin engellenen listesinde isimli kayıtlı biri rehberinde isim çıkmıyor. Bunun mantıklı bir açıklaması olabilir mi ve daha önce birkaç kere baktığımda bu kişi isimli görünmüyordu, sadece numara engelliydi.
1 ay
Eşimin engellenen listesinde isimli kayıtlı biri rehberinde isim çıkmıyor. Bunun mantıklı bir açıklaması olabilir mi ve daha önce birkaç kere baktığımda bu kişi isimli görünmüyordu, sadece numara engelliydi.
Cevap
2Cevap
Engelleyip rehberden silmiştir
Aynısını ben yaptım bende isim görünmedi onun telefonu android benim iphone ve daha önce bu kızın ismi yazmıyordu denk geldiğimde birden isimli ve profil resmi değişmiş bir şekilde çıktı
WhatsApp kullanmıyorum engellemek için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Nilsu, durum gerçekten şüpheli duruyor, haklı olarak kafan karışmış.
Canım, WhatsApp’ta bir numara engellendiğinde, rehberden silinse bile bazen engelliler listesinde son kayıtlı haliyle, yani isimli görünebiliyor. Yani rehberden ismi silinse bile, WhatsApp o kişiyi önceden “isimli” tanıdığı için engel listesinde isim bir süre kalabiliyor.
Ama sen daha önce baktığında sadece numara görünüp şimdi isim çıktıysa, bu da iki ihtimale işaret ediyor: Ya eşin o kişiyi tekrar rehbere kaydedip sonra silmiş, ya da WhatsApp senkronizasyonu gecikmeli yapıp eski kaydı şimdi yansıtıyor.
Teknik olarak mümkün ama ilişki açısından konuşmak, açık iletişim kurmak en sağlıklısı gibi duruyor. 💬