WhatsApp engellenenler listesini tamamen silmek görmemek istiyorum ama öyle bir özellik yok acaba bu konuda yardım edebilecek ya da yapmış olan var mı arkadaşlar? WhatsApp engellenmiş kişileri nasıl silerim?WhatsApp
WhatsApp'ta engellenmiş kişilerin olduğu listeyi nasıl silerim?
WhatsApp, günümüz iletişimimizin ana kanalı haline geldi. Telefonlarımızın konuşma özelliği dışında tamamen WhatsApp'tayız. Gün boyunca tıkır tıkır yazışıyoruz, fotoğraf atıyoruz, görüntülü görüşüyoruz, eğer yurt dışı bir arama yapacaksak WhatsApp üzerinden arıyoruz. Hem de internetimiz iyi ise sıfır kesinti ile yapıyoruz bunları. İletişim dışında eğer biriyle de görüşmek istemiyorsanız da engel sistemi harika işliyor. Karşı taraf yeni bir numara almadıkça asla size ulaşamıyor. WhatsApp engellenenleri gizleme yapılıyor mu bakalım.
WhatsApp Engellenmiş Kişileri Nasıl Silerim?
WhatsApp engel
WhatsApp'a telefon numaranla kaydolduğun için engel sistemi bu kadar iyi çalışıyor. Yani bir kişinin iletişimini koparmamak için tek bir şansı var. :D WhatsApp engellenenler listesi; sohbet ekranını açtıktan sonra sağ üstteki 3 noktayı açıyorsun, Ayarlar kısmına tıklıyorsun, Hesap > Gizlilik > Engellenmiş kişiler kısmında yer alıyor.
WhatsApp engellenen kişileri silme maalesef uygulamanın sunduğu bir özellik değil. Yani bir kişiyi engellediyseniz bu listede görünür, engel atmazsan o listede görünmez. Engellenen kişilerin bu listeden silinmesi demek engelini kaldırmak anlamına geliyor. Engellenen kişileri gizlemek ise mümkün değildir. Engellenen kişiler listesine ulaşmak için aşağıdaki videoyu izleyebilirsin:
WhatsApp engel listesini silme mümkün değil ancak dolaylı bir yolu var. Bunun ön koşulu kişinin engelini kaldırmaktan geçiyor. Engellenen kişinin numarasını rehberden silip sonrasında da engelini kaldırırsan doğal olarak engel listende gözükmez. Rehberinde de yer almadığı için senin profilini, durumunu vs. görüntüleyemez.
WhatsApp engellenen kişileri silme konusunda bildiklerimi anlattım, bir de çözüm önerisi sundum sana. Umarım senin için faydalı olmuştur. Buradaki içerikte de WhatsApp'ta engeli kaldırınca, kaldırdıktan sonra mesajlar gelir mi? konusu açıklanmış. Gayet iyi bilgiler yer alıyor. Üstelik WhatsApp'ta engellenen kişiye nasıl ulaşılır? bilgisi de var. Bence mutlaka göz atmalısın. :)
Bende ilk başta arıyordum bunu ama sonradan aklima birşey geldi ilk once engellenecwk herkesi engelledim sonra o hesabı sildim sonra yeni bir wp hesabı açtım ve engellenenler listesi boş gozüktü