Yaşlılara kim Instagram hesabı açtı, sosyal medyada yaş sınırı 40 üstü mü olmalı?

Bence kısıtlamalar 16 yaş ve altında değil 40 yaş ve üzerine getirilmeli peki sizce? Bir paylaşım görüyorsunuz bel altı olabilir ne var bunda ama yorumlara giriyorsunuz edep, ahlak kalmamış... Bir kadın olarak utanmıyor musun şöyle şeyler yazmaya... Biri de gitmiş Kur'an'dan ayet paylaşıyor kıyamet günü diye jsiaajaiaja ya amca ne alaka aşırı dindar bir kişiliksen senin sosyal medyada ne işin var hadi onu geçtim Facebook aç bari Instagram'da ne işin var senin. Kim dedesine, annesine Instagram açtı. Bunun böyle olacağını da çok iyi biliyorduk oğlum bizim nesil Facebook'u yaşlılar kullansın diye Instagram'a geçti biz yaşlılardan kaçıyoruz amaç o ya hani. İçerisinde yaşlılar varsa Instagram'ın da bir anlamı yok. Biz o yüzden oraya geçtik anlamamış mıydınız?

Neyse ben Snap takılıyorum artık orası genç işi bak yaşlıların çoğunlukta olduğu uygulama anında bırakılır devir öyle kapanır sosyal medya çağı bunu unutmayın.
Yaşlılara kim Instagram hesabı açtı, sosyal medyada yaş sınırı 40 üstü mü olmalı?