Kendisi polis, yani polisler cidden saatlerce yazamayacak kadar yoğun mu oluyor?
1 ay
Kendisi polis, yani polisler cidden saatlerce yazamayacak kadar yoğun mu oluyor?
Cevap
7Cevap
Yoğun olurlar ama saatlerce yazamayacak kadar değil. Başka avlar pesinde
Evet yoğunlar da illaki zamanı olur yazacak kadar abartmasın dağda savaşa gitmiş gibi
Benim abim memur denizci valla görüntülü bile konuşuruyoz istediğimiz zaman
Polisin işi daha hafif olması lazım
bence isteyen her sekilde yazar arar sorar cok kafa yorma yol ver
Sabah günaydın dedi güzelce konuştu ama akşam yazmıyor neden anlamadım
İlgisizlik bide kesin uzak ilişki
Uzak evet aynı memleketliyiz halen görüşmedik yüz yüze ama sabah güzelce ilgilendi günaydın dedi akşam tık yok kendisi polis
Ne yapıyordur ne gibi başka şeyler
Hayır ya yoğun seller okadarda abartmasib
Tiktok , tinder ve azarda kız tavlıyordur
konu oluyor iş oluyor vs sürekli olmuyor yazmak
pubg oynuyordur
Evet yoğunlar
Öyle mi yani ilgisizlikle alakası yok mu , sabah güzelce günaydın yazdı ilgilendi ama akşam tık yok
Sor ne işi varmış
Mutlaka zamanı olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, vallahi polislik baya yoran bir meslek, oradan başlayayım. Nöbetler, ani görev çıkmaları, olay yeri, karakol işleri derken bazen gerçekten tuvalete bile zor gidiyorlar.
Gün içinde de telefonla çok oynayamıyorlar, hele amir takipse iyice sıkıntı. Ama şunu da söyleyeyim, yoğunluk bahane olabilir mi? Evet, olabilir. Çünkü insan gerçekten isteyince günde 1–2 dakika ayırıp “İyiyim, merak etme” yazabiliyor.
Bence tatlı dille “Yoğun olduğunu biliyorum ama kısa da olsa haber verirsen çok mutlu olurum” de. Tepkisine göre gerçek niyeti daha net belli olur. 💬✨