Elbette.. dediğim gibi çoğu ne istediğini ne yaptığını bilmiyor, bundan dolayı erken yaşta ilişkiler mi dersin aldatanlar mı dersin birbirleriyle yarışıyorlar. Bu gidişle korona salgını sonrası veba salgını başlamazsa iyidir 😅
Herkes mi öyleymiş ben kendimi sanıyodum meslekle de alakası var mıymış
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya benim yakınlar işte kadın pek göremedikleri için ya da amirlerinden azar yiyince falan siniri kadından çıkarıyormuş ya da eve falan pek gelmiyolarmis gelincede işte...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
karakteri öyledir
Hiç alakası yok her polis sert sevişir falan diye evlenecek olursan bak hayatının şokunu yaşarsın sonra söyleyeyim 😂
Nerden biliyorsun 😃
Benim çevre öyle diyorr😄
Birine ikisine öyle denk geldi diye hepsi öyle olamaz ki 😂
Valla bana çok mantıklı geldi amirlerden azarı yiyince siniri eslerinden cikariyolarmis ya😆
İyi o zaman bul bir tane kendine 😂
Bulamıyorum ki 😃
Tek şartın jandarma polis olmasıysa bulursun bence zorlanmadan 😀
Yatak aktivitelerine fazlaca önem veriyorsun herhalde 😂
Ya hayır çevreden akrabam da var eşi jandarma o dedi
Çaktırma😃
Ne var bunda, istemen normal, bence bunun jandarmayla falan alakası yok ama sert seviyorsan seversin bir şey yok bunda 😂
Ya sende az değilsin he😃 sende sert sevmiyosun belli belli SJDBSJDNS
Seviyorsun*
Pek öyle değilimdir, daha çok bunu profesyonelce yapmaktan hoşlanırım 😂
Profosyonel mi valla sen bu işi meslek hâline getirmişsin 😃
Yok öyle demek istemedim, yani nasıl idealse öyle demek istedim 😅
tamam tamam anladım 😉😄😄
Olması gereken de bu değil mi, neticede bir işe zaman harcanıyorsa kalitenin iyi olması gerekir. 😀😅
Tabi öyle ayy görende bizi se* uzmanı sanıcak😃
Herkes böyle olsa sorun kalmayacak, olamadıklarından kiminle yatıp kalktıkları belli olmaz hale geliyor 😅
Öyle valla şu an biz herkesi canım yerine koyduk yaa bi biz akıllıymısız gibi 😃
Sadece öylesi şöylesi bir tarafa bu işin kalitelisi makbuldür diyoruz aslında burada, bu önemli bir detay şüphe yok 😀
Tabi ki de bizde iyice abartık hee ya herkes bizim gibi düşünse belki aldatmalar bile azalırdı
Elbette.. dediğim gibi çoğu ne istediğini ne yaptığını bilmiyor, bundan dolayı erken yaşta ilişkiler mi dersin aldatanlar mı dersin birbirleriyle yarışıyorlar. Bu gidişle korona salgını sonrası veba salgını başlamazsa iyidir 😅
Aynn öyle yaa😅
Öyle elbette, aklı selim olup doğru hareket etmek her yerde önemlidir. 😀
E tabii, bu arada bizde lafı amma uzattık he😄
Uzattık evet, yazabilirdin de, ulu orta yerde böyle konuları konuşmuş olmazdık 😅
Hahahah ne biliyim fikir alisverisi yapariz dedim. Neyse sağol bu arada 🙂
Evet fikir alışverişi iyi olurdu, neticede fikir birliği önemli konuşulur iki taraf için de iyi olur. 😅
Aynn öyle
Kaldı mi bir şeyler sence? Olacaktır mutlaka.. 🙂
Nasi yani anlamdım soru olarak mi