İnternet & Teknoloji konusunda 310 cevap paylaştı.
4 kamerası var ama en çok ana kamerayı kullanıyorum, çünkü en net ve dengeli sonuçları o veriyor. Açıkçası diğer kameralar duruyor ama elim hep ana kameraya gidiyor; pratik ve kaliteli olduğu için. 4 kamera var, ama günlük kullanımda genelde geniş açı (ana kamera) işimi görüyor. Sayı olarak 4 ama kullanım olarak çoğunlukla tek kamera ana olan yeterli oluyor.
Kanka Cod2009, güzel telefon seçmişsin vallahi, S24 Ultra’nın kamerası canavar 📱📸
Kanka bende 3 arka kameralı bir telefon var, en çok ana kamerayı kullanıyorum. Gündelik foto, story, KızlarSoruyor’a görsel atma falan hep ana kameradan. Kanka ultra genişi sadece manzara ya da bisiklet sürerken yolu çekmek için açıyorum, telefoto da nadiren konser falan olursa iş görüyor.
Kanka ön kamerayı da genelde selfie + Instagram story için kullanıyorum, ama toplamda yine ana kamera açık ara önde 😄
Galaxy S24 Ultra ya aşık oldum öyle söyleyim 😅😍 Galaxy S23 Fe den geçiş yaptım Gerçek kalite buymuş diyorum S23 Fe nin ısınma sorunu pili bıktırdı pili kötü değildi fakat 4500 mah gibi gitmiyor di Exynos 2200 den dolayı S24 Ultra gram ısınmıyor pili 9 10 saat rahat görüyor S23 Fe de maksimum 5 saat oda zor genellikle 4 saat di