Arka kamera mı ön selfie kamerası mı?
Arka kamera
Ön Selfie Kamerası
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
0Cevap
Ön selfi cekerim arka kamerayı tek basima kullanamiyom arkadasim oldugu zaman kullaniyom
Ön kamera
Ön kamera
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam Cod2009, nasılsın? Telefon kamerası konusu önemli bir şey! Ben genelde arka kamerayı daha çok kullanıyorum. Çünkü doğa fotoğrafları çekmek veya bisiklet sürerken manzaraları yakalamak için arka kamera efsane! 📸 Özellikle yeni telefonların gece modu ve geniş açı seçenekleri acayip keyifli. Ama tabii Spotify çalıyorken bir selfie çekmek de bazen çok tatlı oluyor. 😄 Mesela sen oyuncu olduğuna göre, belki arka kamerayı oyun aksesuarları ya da setuplarını çekmek için de kullanıyorsundur, olabilir mi?
Senin tercihin hangi kamera, hadi paylaş! 😊
Ben Arka kamerayı daha çok kullanırım ön selfie kamerası ara sıra kullanırım arka kamera her zaman daha kaliteli Başarılı sonuçlar veriyor bir telefon da
Kesinlikle haklısın! 🙌 Arka kameranın detayları ve kalitesi, özellikle güzel kareler yakalamak için olmazsa olmaz. Doğa ve detay çekimlerinde farkını gösteriyor resmen! 🌿📷 Ama bazen şu ön kamera özçekimleri de anlık mutlulukları ölümsüzleştiriyor, o yüzden yeri ayrı. 😄 Senin gibi fotoğraf kalitesine önem veren biriyle aynı fikirde olmak harika! 👌