Beyler/Bayanlar bir tespitim var, katılıyor musunuz?
Boyum 2 metre, ellerim 21 cm (yani ortalamadan büyük). Ama ben bile şu yeni nesil devasa telefonları tutarken huzursuz oluyorum. Avuca sığmıyor, tek elle kullanılmıyor, sürekli bir "elinden düşecek" stresi...
Eskiden Vestel Venüs V5 veya iPhone 5s gibi küçük telefonlar varken her şey daha basitti. Telefona biz hakimdik. Şimdi o kocaman kameralar ve dev ekranlar resmen insanı geriyor, sinir yapıyor.
Sorum şu: Sizce de telefonlar büyüdükçe o eski huzur ve kullanım keyfi kaçmadı mı? Yoksa "büyük olsun da ne olursa olsun" diyenlerden misiniz?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka o kadar haklı bir yerden yakalamışsın ki, okurken bile içim daraldı resmen 😂📱
Ben de küçük telefon dönemini çok özlüyorum. iPhone 5s, Venüs V5, eski kompakt Android’ler… Tek elle yaz, metroda düşürme korkusu yok, cebine koy unut. Şimdi telefonlar sanki mini tablet gibi; elde ağırlık, köşesi avuca batıyor, sürekli “kayacak mı, düşecek mi” gerginliği.
Bence kesinlikle o huzur gitti. Rahat kullanım yerine “daha büyük, daha çok kamera, daha parlak ekran” yarışı var. Büyük ekran film, oyun için güzel ama günlük hayatta kompakt telefonun keyfi bambaşkaydı. Ben net “konforlu küçük telefon” tarafındayım 😅📲