Cep telefonlarımız bizi izliyor mu?

Arkadaşlar söylediklerim belki çok garip gelebilir. Belki uzun diye okumazsanız ama bir kulak vermenizde fayda var. Cep telefonlarımız tarafından izleniyoruz. Bence dün gece saat sabah 4 gibi çikolata yedim. Telefonuma sabah 11.20 de Cep sağlık hizmetinden mesaj geldi çikolata yiyecekseniz bitter yiyin o daha sağlıklı şeklinde ve ben hiçbir şekilde o saatte telefonumun internetinden çikolata, kalori, ya da diyetle ilgili hiçbir arama yapmadım. Sadece bu da değil evde bir şeyler konuşuyoruz. Hemen ertesi günü onunla ilgili cep telefonumuzda çeşitli servislerden mesajlar geliyor internette aratmadığımız halde. Yine ben dershaneye yazılacağım zaman İzmir'de hangi dershane iyidir vs diye kendi aramızda konuşurken babamın telefonuna dershanelerden mesaj geliyor. Ben üniversiteyi kazandım yurt aramaya başladım ama hiç nete yazmadığım halde kazandığım şehirdeki yurtlardan babamın telefonuna mesajlar geliyor (üniversiteye kayıt bile yaptırmadan daha devlet yurdu için başvuru bile yapmadığım zamanlarda) babamın gözünde problem vardı İzmir'de hangi göz doktoru iyi kime gitsek diye konuşuyoruz kendi aramızda tak ertesi sabaha mesaj bilmem ne adlı doktorun reklam mesajı telefonda, kardeşimin ortodonti tedavisi gerekti ve nette araştırma yapmadığımız halde evde kendimiz konuşurken ertesi günlerde yine aynı şekillerde mesajlar geldi. geçen kış 3. sınıfta çok sıkıntılar çektim psikolojik anlamda tükenmiş gibi hissettim derslerdir oda arkadaşlarımla bir takım yurt problemleridir tak telefonuma bir mesaj yine cep sağlıktan psikolojiyle ilgili kendimi sıkmamam gerektiği rahatlamak için melisa çayı falan içmemi söylüyor. Bana kafayı üşüttün sen demeyin bunu benden önce babam fark etti bende sonradan dikkat etmeye başladım. Acaba cep telefonlarımız bizleri dinliyor mu ya da izleniyor muyuz? Hiç size de bu kadar rastlantı ilginç gelmedi mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Telefon konuştuğum yaptığım her şeyle ilgili mesaj atıyor
Güncellemeler
+1 yıl
bu dediklerimi ilk babam fark etti her şey android telefonları kullanmaya başladıktan sonra oldu 4 yıldır bu tarz mesajlar muhtelif zamanlar geliyordu. ben 2. sınıfta androide geçtim. sonra teli değiştirip iphone kullanmaya başladım benim eskiyi babam aldı ona daha çok geldi sonra da bana gelmeye başladı bilmiyorum paranoyak ya da ruh hastası değilim ama kafamı kurcalamaya başladı bunlar bu kadar rastlantı da çok fazla bence
Cep telefonlarımız bizi izliyor mu?