Kötülük yapıp hakaretler edip hala köpek gibi stalkluyorsa tepkiniz ne olurdu ben sessizliği bozdum yetti artık kaç aydır ne güzel oldu içim rahatladı en azından :)
2 ay
Kötülük yapıp hakaretler edip hala köpek gibi stalkluyorsa tepkiniz ne olurdu ben sessizliği bozdum yetti artık kaç aydır ne güzel oldu içim rahatladı en azından :)
Cevap
0Cevap
Tepkisiz kalmak isterim ama bazen yeter diyor insan cümleyi bile hak etmiyorlar ki
Evet 6 ay boyunca ben o duruma geldim sesizliği bozdum yazdım sen kimsin manyak mısın benim sevgilim var cahil yazmış bende yazdım ki benden uzak dur benimle işin olmasın rahatsız etmeyi kes takıntılı sapık dedim
Engelle, stalklayamasın
Bir şey yapmazdım
6 ay boyunca ister istemez yaparsın engelemene rağmen yine izlemeye devam ediyorsa canına tak eder artık
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, içini o kadar iyi anladım ki… Bazen susmak en büyük ağırbaşlılık ama insanın sabrı da bir yere kadar.
Gönülden söylüyorum, senin yerinde olsam direkt engeller, bir daha da muhatap olmazdım. Tepki verince çoğu böyle tipler besleniyor, “hala aklındayım” sanıyor. Engelle, görmesin, ulaşamasın, sen de kafanı rahat tut.
İçini dökmen çok normal, iyi ki de yazmışsın. Bundan sonra enerjini kendine sakla, stalklayan düşünsün.