Aşk İlişkileri Sizden hoşlanan ama sizin istemediğiniz biri sosyal medyada takip etse ne yaparsınız? Kimseyokmuuu Takip Et Xper 1 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Silerim Kalır listemde Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sizden hoşlanan ama sizin istemediğiniz biri sosyal medyada takip etse ne yaparsınız? Cevapla Sosyal Medya Soruları Takip Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
apoletimebiryıldız Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Bu ümit vermek değil ki. Belki takip ettikçe soğur bilemem yani 1 5 Yorumla Kimseyokmuuu +1 yıl Geçmişiniz varsa öpüşme sevişme vs Yorumla apoletimebiryıldız +1 yıl En doğru, en kaliteli seçimi yapmaya çalışırım Yorumla Kimseyokmuuu +1 yıl Yani siler miydin bırakır mıydın Yorumla apoletimebiryıldız +1 yıl Diyelim ki eski eşim. Ben istiyor olsaydım yeniden birleşebilirdik açık kapı bırakırdım ama madem istemiyorum o zaman silmek gerekir Yorumla Kimseyokmuuu +1 yıl Katılıyorum.. Yorumla
gumuskasik Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Herhangi bir iletişim kurmam ama takip etmek istiyorsa eder, kendi tercihidir. 1 0 Yorumla
Bigbrader Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Ben hoşlandığım kişiyi takip ediyorum ama o bilmiyor 1 2 Yorumla Kimseyokmuuu +1 yıl Geçmişiniz varsa öpüşme sevişme vs Yorumla Bigbrader +1 yıl Yok hayir Yorumla
KaraMizah34 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. engeli basıp geçerim çekemem 2 0 Yorumla
Darknessonshadow Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 83% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 845 cevap paylaştı. Hiç bir şey 1 10 Yorumla Kimseyokmuuu +1 yıl Geçmişiniz varsa öpüşme sevişme vs Yorumla Darknessonshadow +1 yıl Umrumda olmazdı takip etsin yani ne var Yorumla Kimseyokmuuu +1 yıl Niye ya😂 Yorumla Darknessonshadow +1 yıl Geçmiş bitmiş yani ne var ki bunda Yorumla Kimseyokmuuu +1 yıl Ama hala seni istiyor Yorumla Darknessonshadow +1 yıl E ben istemiyorum Yorumla Darknessonshadow +1 yıl Benim için bitmiş yani sıkıntı olmaz Yorumla Kimseyokmuuu +1 yıl Yazık değil mi kıza Yorumla Darknessonshadow +1 yıl Takip etmesin k zaman Yorumla Darknessonshadow +1 yıl Kendi kendine yapıyor demekki Yorumla
Highline Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Bişey yapmam etsin 1 3 Yorumla Kimseyokmuuu +1 yıl Geçmişiniz varsa öpüşme sevişme vs Yorumla Highline +1 yıl Edebilir sıkıntı yok Yorumla Kimseyokmuuu +1 yıl Hmmm Yorumla
To_Be_Honestt Takip Et Master Yaş: 20 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Silerim 1 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı. Engellerim. 1 0 Yorumla
Zena24356 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Etsin 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bu ümit vermek değil ki. Belki takip ettikçe soğur bilemem yani
Geçmişiniz varsa öpüşme sevişme vs
En doğru, en kaliteli seçimi yapmaya çalışırım
Yani siler miydin bırakır mıydın
Diyelim ki eski eşim. Ben istiyor olsaydım yeniden birleşebilirdik açık kapı bırakırdım ama madem istemiyorum o zaman silmek gerekir
Katılıyorum..
Herhangi bir iletişim kurmam ama takip etmek istiyorsa eder, kendi tercihidir.
Ben hoşlandığım kişiyi takip ediyorum ama o bilmiyor
Yok hayir
engeli basıp geçerim çekemem
Hiç bir şey
Umrumda olmazdı takip etsin yani ne var
Niye ya😂
Geçmiş bitmiş yani ne var ki bunda
Ama hala seni istiyor
E ben istemiyorum
Benim için bitmiş yani sıkıntı olmaz