Arkadaşınız sebepsiz yere sosyal medyada sizi takipten çıksa ne yaparsınız?
Konuşurum, sebebini sorarım.
Ne konuşacağım ya bende takipten çıkarım.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Arkadaşınız sebepsiz yere sosyal medyada sizi takipten çıksa ne yaparsınız?
Bunu yaşamıştım. Neden diye sormadım ve ben de çıkardım. Bazıları sadece işi bitene kadar arkadaş görünüyor demek ki diye düşündüm. Ha zoruma gitmedi mi? Gitti tabii ama bana aynı değeri vermeyen birilerini önemser gibi sormaya lüzum da yok. Herkesin değeri verdiği değer kadar.
O kadar haklısın ki 😇🤞🏻
Ben de onları takipten çıkarırım, bana değer veren insan yüzleşir benimle, sorar bana benimle bir derdi varsa, yargısız beni infaz ediyorsa kalmasın heybemde, benden açıklama beklemeden beni gözden çıkarana ben kendimi açıklamam, gidebilir, onun bana yaptığının aynısını ben de yaparım, ona neden beni takipten çıkardın diye sormadan ben de onu takipten çıkarırım, zaten bana soru sormayan kişi değer vermiyordur ki, ben niye değer vereyim ona, birbirimizin hayatında kalmayız
Başıma gelmişti aşırı üzülmüştüm sevdiğim insanların sebepsiz kaybolması beni aşırı üzer. Ulaşıp sebebini sormaya çalışır ve çözümlerim ben bir şekilde eğer benim için değerli ise. Değersiz ise zaten umurumda olmaz.
Cevap
43Cevap
Yakın olduğum bir arkadaşımsa sebebini sorarım. Ama yakın değilsek ben de onu takipten çıkarırım olur biter.
Nedenini öğrenirim, benle ilgili bir sorunu varsa benden kaynaklımı değilmi buna bakar, benden kaynaklı değilse kaprise girmiştir kendisiyle sorununu ilk durakta bırakırım. Hayrat vakfı değiliz değilmi yüklerden kurtulalım.
Bana bunu bı arkadaşım yapmıştı fotoğrafları beğenmedim diye konuşurken söyledi bende onu engelledim
O kadar işsiz değilim genelde yıllar sonra çıkarıldığımı fark ederim kendi tercihi derim silip geçerim üzerine durmam
@_Güneş____00 neden bazı insanlar böyle düşünüyor. Bir süre arkadaşı oldu belkide bir iş için ne fark eder. O iş için sana muhtaç mı kaldı? Tam tersine mutlu olmaz mı insan o kadar insan varken sana kaldı
Veya başka türlüsünü düşünelim, sadece seni kullanmak için arkadaş oldu konuştunuz falan sonradan senden uzaklaştı sende durumu sonradan öğrendin mutlu olmaz mısın hayatında daha fazla kalmadığı için?
Açıkçası ben fark etmem bile. Eğer fark edersem zaten onun değişip değişmediği beni biraz üzsede gerçek arkadaşlık gözle değil kalple görülür. Her zaman eski arkadaşlığım kalbimde kalmaya devam eder. Düşündükçe gülümserim, üzülürüm, kahkaha atarım
Asıl yalnızlık geçmişi olmayan insanlarındır. Geleceği için geçmişini koparıp atar. Hep ileri bakar, kendide değişir etrafındaki herkesde değişir. Koşar koşar ve hayata tutunmaya çalışır ama asla mutluluğu anlayamaz
Kimseye bunu yaptıracak bir şey yapmadığım için ben de söylemeden onu siler atarım, zaten eninde sonunda anlar. Anlaması da benim için daha iyidir.
Arkadaşınin satışına gelen masum yürekli türk kadını 🥳
Vay kahbe 😂 kocayı buldu herkesi unuttu desene 😂😂
YAA 🤣🤣 genelde kız kıza yapar bu kızdan betermis 😂
Aynen boş ver seni istemeseni sen hiç istemezsin 😂
Walla kullanmıyorumda, çok zkimde olmuyor ya diğer mecralarda falan
banane awq yazarsa cevap vermeem olur biter
Tekrar takip gonderirim :))
Yakin arkadas disinda kimseyi takip etmiyorum. Yakin arkadasim ile aramizda boyle bir sey olmaz.
O kişilerin, ne kadar "arkadaşım" olduğuna göre değişir. Yani oylamadaki her iki şık da söz konusu olabilir duruma göre. 🤷♂️
Konuşur sebebini sorarım mantıklı açıklaması yoksa hadi güle güle. Sadece merhaba merhaba olur.
Bi sebebi olmasın 🤔
Yanlışlıkla takipten çıkmış olmasın
Ben de onu takipten çıkarırım ama sebebini de sorarım
Takılmam öyle şeylere vardır bir bildiği deyip sorma gereğini duymam bile
Iyide haberim olmazki cikardigindan, anlarsam bile aylar yillar sonra belki yani :D
Yakın arkadaşımsa sebebinş sorarım. Değilse hiç sormam ben de çıkarım.
Yakın arkadaşımsa arayıp direk sebebini sorarım. Değilse önemsemem.
Can kankam dostum değilse umursamam. Ama bana değer verdiğini düşündüğüm biriyse bı sorarım.
İlk önce sebebini sorarım sonra duruma göre devam ederim ya da siler atarım.
Önce sebebini sorarım daha sonra duruma göre hareket ederim.
Sebebini mutlaka öğrenirim tabi eğer ki değer veriyorsam.
Çok sevdiğim biriyse üzülürüm, kafaya takarım belki hatta gider sorarım sebebini.
Arar küfür ederdim netim bu konuda
Sebebi önemli. Eğer bir hatam olduysa farkında olmadan çözmeye çalışırım. Diğer türlü de silerim
Yakın arkadaşım ise konuşurum ama diğerleri umrumda bile değil
Sorarım derdi neymiş 🤨
O arkadaşı eklememiş olurdum
Yakın bir arkadaşımsa sebebini sorarım mutlaka
Bi hesaplaşma olur mutlaka. Sonra bakarım duruma..
Hayırdır yar* * derim
Ne kadar yakın olduğumuza bağlı
Yakınlık derecesine bağlı. Yakınsa sorarım
Bende onu takipten çıkarım olur biter
Ne konuşacağım yol isteyene yol veririm 😉
Hayır sormam ve engel atarım üstüne birde
bide üstüne engellerim
Çıkarsa bende çıkarım.
Bu durumu onun annesine babasına söylerim
Kendisi bilir zorlamak istemem
Engellerim anasının a... kadar yolu var
Sebebini sormam merakta etmem.