Sosyal medyada sizi takip eden yakın veya uzak arkadaşlarınız sevgilinize takip isteği atıyor, siz bu duruma normal mi yaklaşırsınız yoksa sorun eder misiniz?
Arkadaşlarınızın sevgilinizi sosyal medyadan takip etmesine karışır mısınız?
Karışmam. Arkadaşlarımın eklemesi çok normal olur, belirli bir süreden sonra ortak çevreye sahip oluruz. Ayrıca sosyal medyasında kimin bulunup bulunmaması gerektiğini benim söylememe ihtiyacı olmaz. Kendisi en doğru kararı verir diyebilecek kadar güveniyorumdur hayatımdaki insana.
Takip etmeyeceklerinden adım gibi eminim. Çünkü hem yanlış anlaşılmaktan korkarlar hem de tenezzül etmezler. Böyle konularda hassas olduğumu çok iyi bilirler. Yani bu yüzden hiçbir zaman karışma gereği duyacağımı sanmıyorum.
Birincisi ben sosyal medya olarak bitek wp ve KS kullanıyorum. Hiç bir kız arkadaşımı da erkek arkadaşımla, sevgilimle tanıştırmam. Ayrıca ne hakla takip edicekmiş sebep. Hiç gereği yok.
böyle bir durum olsa kimseyi kimseden uzak tutmazdım. yanlış durumlar olmaz sanıyorum, etrafımdaki insanlara o kadar güvenim de yoksa yanımda olmasınlar bi zahmet.
İlişkim olsa sanalın s si yasak olur. Çevremde arkadaş barındırmıyorum en temizine bile güvenmiyorum bu konuda. Tanıştırmam konusunu bile açmam bahsetmem
Güvenilir bir arkadaşsa problem olmaz ancak pek sevmediğim biri ise hiç şansı yok takip edemez, ben kıskanç bir kadınım güvenmiyorsam sevgilim olan kişide güvenemez takipleşemez.
Arkadaşa bağlı biraz. Sevgilisi varsa sorun değil ama sevgilisi yoksa ve benim sevgilime istek atıyor olması şüpheli bence bişey mi peşinde die düşünürüm. Alıp sevgilimin hesabında engel attığım var.
Ben arkadaşlarımı o yönden dikkatli seçtiğim için benim için problem olamaz. Sonuçta hepsi benim sevgilim için sıraya girecek değil kimseue o şekilde davranmam
Eğer birbirlerini tanıyorlarsa veya ben onları tanıştırmışsam aralarında sohbet geçmişse hiç sıkıntı yok ammaaaa merhaba bile dememiş birinin sevgilimi takip etmesini kıyamet alameti olarak görürüm.