Platonik takıldığınız ve her şeyine baktığınız kişinin hesaplarını kapattığını görseniz, hiçbir şekilde ulşamazsanız ne yapardınız? Benim AKUT' u arayasım var. Ya da belki Müge Anlı'ya çıkarım. Siz ne yapardınız?
bana oldu o var ya delice stalklyordum fotoğraflarını videolarını yakınlarındakilerin fotoğrafında çıkmış mı en son neredeymiş sonra birden gitti ismi filan yok oldu yakınları takip ettiği kişilerin arasından çıkmış felan hesabını kapadı sandım ama sonra buldum yine ismini değiştirmiş şeyden buldum grubunun paylaştığı fotoğrafta instası yazıyordu ordan
Valla ben stalklıyorsam numarasınıda bulurum. Numarasını buldum wpde kişilere açık durumu falan o zamanda akrabalarına bakarım. Arkadaşına takip isteği atarım bulurum illa. Müge Anlıda kimmiş benim stalklarım yanında :D
Aynısını dün yaşadım ama benim ki feci platonik uzun bir süredir görüşmedik zaten hiç sevgili de olmadık o benim sevdigimde beni anlamadı o sevdiginde ben anlayamadım. Sonra bir kaç yıl geçti dün gece uyandım aklıma geldi arada bakardım. Bir baktım kız yok hiç bir yerde. Göremedim.
böyle duygusal anlamda değilde bir gün ortadan tamamen kaybolmak gibi bir şey yapma isteği gelmiyor değil... tüm sosyal medyayı kapatıp tamamen doğrudan olarak iletişim kurmakdan bahsediyorum mesajlaşma dahi yok.. sanırım bunu bir anda ortadan kaybolmak olarak tanımıyorsunuz
Cevap
99Cevap
Tipki sevgilim gibi pardon eski sevgilim bir gun heryerden engelleyip beni silmisti elim kolum bagliydi ozledim agladim okadar ve sarki yapip youtuba yuklemistim diger gun ozur diledi bende ona sadece bir engel yetiyo hayatindan silmeye bida engelle dedim
şu an sosyal medya kullanmadığım için bir kez daha kendimi tebrik ediyorum :D eğer kullansaydım kesinlikle kafayı yer kafamda kırk tane tilki dönerdi öldü mü, kesin sevgili yaptı, beni engelledi vs. vs. bu böyle uzar giderdi. iyi ki sosyal medyada yokum :D
Aynısı başıma geldi birkaç yıldır hoşlandığım biri vardı instagram facebook twitter heryerde 7/24 yakipdeydim. Bir anda ortadan kayboldu... hala arıyorum
ben böyle aşklı maşklı takılmıyom biraz entellektüel olduğum için fikir ve düşünce olarak takip ettiğim insanlar var yazılarını okuyorum. bazıları kayboluyo birden o üzüyo beni.
ne gerek var ki ya nolduysa noldu der sonra geçer giderdi ama öyle takip ettiğim yok olursa da sevdiğim insan olur ya da sevgilim olabilir ancak yani
1 ay icinde hesaplarini tekrar aciyorlar. endiselenme;)
Ben 10'larca kisi takip ettim, hesabi gercekten silen hic olmaz.
Hmm. Sosyal medyadaki birini fazla sorgulamazdım. Merak ederdim ama dediğim gibi en fazla 1 hafta kadar galiba :D
Takip ettiğim kimse olmadığı için umrumda olmuyor..
Giden gider, kalan sağlar bizimdir..
#Vesselam
galeri7.uludagsozluk.com/.../...enindir_433511.jpg
Olay tam olarak bu.
cok sevinirim ben kendime engel olamayip bakiyosam onun kendini kaybetmesi beni rahatlatir görmeyince unutma imkanim artar
önce bir hass. ktir çekerdim. sonra umutsuzca aramaya devam. 😎
onun yakın arkadaşlarıyla samimi olur onun olduğu ortamlara dalar stalklamayı sosyal medyadan sosyal ortama geçiririm 😈😂
kimseyi deli gibi takip etmem. sacma geliyor sanal takip..
Aradan bir hafta geçsin fake hesaptan platonigime mesaj atıcam 😛
nereye kayboldu bu, deyip üzülürüm. ama yanımda olan biri olmadığından hemen unuturum.
Bir ara yasamistim. 11880 talan etmistim. Sanirim Muge Anli tek care
Sosyal medyada deli gibi onu bunu takip eden şahıs işsizdir.
Bir süre sonra kendiliğinden unuturdum sanırım, başıma gelmedi.
Akıllı insanmis derim, buralarda butun gununu olduren asosyallerden ayrilmasi iyi.
ALLAH rahmet eylesin der otururum yerime takip edecek başka birini bulurum çokta tın yani 😂
Benimkini de müge hanıma sormak lazım gitti gelmiyor 😂😂
birşey yapmam heralde birini buldu derim yoksa niye kaybolsun
şok olurum arada kontrol ederim geri geldi mi diye o kadar
Yapacak bişey yok, gidenin arkasından itina ile el sallanır 😉
En ufak bir şey yapmam. Artık kimsenin izini sürmüyorum. Hak edene hayatımda yer veriyorum.
Çok merak ederim ve hala ararım. Bir umut karşıma çıkmasını beklerim.
Çok üzülürüm başka bir yol ile ona ulaşmaya çalışırım
Bir şey yapmazdım, depresyona girerdim, belli ki evlendi diye düşünürdüm
Basima geldi dahada ortalarda yok hala hessabini ariyorum
Şaşırırım düşünürüm acaba neden böyle oldu diye araştırırım
yok oldu vardı öyle biri konuşuyodukta lanet olsun çok güzeldi neşeeeeeeee gel beni al
Ayyy bn böyle yaşayamam. Cumhurbaşkanından yardm isterim.
Benim başıma geldi öyle ailesinden birilerinin sosyal medya da ne kadar hesabı varsa stalkladım ve sonunda bir fotosunu buldum bir haftalığına herşeyden uzaklaşmış dayısının yanına tatile gitmiş
Ne için takip ettigime bağlı hani popüler biri mi yoksa beğendiğim ve takip ettiğim mi :)
İşte bu yüzden iletişim kurmak da fayda var hesabını silip gitmeden önce.
Araştırırdim ve bulurdum
Bu arada gerçekten facebook tan takip ettiğim bir platonik aşkım var ama ne yazık ki ünlü facebook a ne zaman giriş yapsam her zaman ilk yeni birşeyler Paylaşmış mı diye bakarım
Onu görmeden yapamam cok
Seviyorum
Sosyal medyadan bir anda yok olan benim 😂 bazıları yasiyor musun diye duman yoluyla haber yollado diğerleri hala merak içinde 😂😂
Sözlük yazari vardi cok severdim okurdum falan mizahi cok iyiydi sonra bir baktim uçmuş üzüldüm acikcasi
öyle biri yok. ama olsa da kaybolsa napayım çok da tın belki ayda 1 kere bakarım yeniden açmış mı diye 3 4 ay sonra da unuturum gider
Deli takip etmem ya, edersem de iyice tırlatırım sanırım.
takip ettiysem muhakkak ulaşacağım bilgileri de elde ederim tanışıp..
Telefonla ararım nere kayboldun kız derim. bir telefon uzakta :))
Bizzat yaşadım kadın şimdi nerde napiyor bazen merak ediyorum ama bir şey yapamıyorum
Onun adıyla fake hesap açar ve yine her gün o açtığım hesabı düzenli olarak takip ederdim 😂
platoniklerin sonu hüsran tavsiyem
git bul duygunu açıkla
meraktan çatlarim tabi elimden gelebilecek seyleri yaparim ama muge anliya falan cikmazdim ya
sevinirdim benle birlikte degilse görmiyim daha iyi
Takip ettiğim biri yok.
Olsa da çok umurumda... Tınn.
Engellenip engellenmediğimi araştırırım engellenmediysem sorun yok kaybolabilir
sabrderim dünerse benimdir dünmese benim hiç ommamlştlr derim
Beni kimse takip etmiyodur ben birine aşıktım ne yaptıysam olmadı hesabımı sildim bir seneyi geçti
Oldu zaten. Bir an yok oldu. Alışıyorsun zamanla ama merakin çoğalıyor.
oha uc çocuk la ortada kalmis gibi hissederdim eminim
Benimde gizlice stalkladigim kisiler ne hikmetse hemen profillerini gizli yapiyorlar
Aman ya sacma sapan isler salla gitsin ben kaybolsam o ne yapar 😉
ego ego ego 😂😂
Benim başıma geldi
bir sabah kalktim ve hesabi yoktu
Üç sene oldu hâlâ aklimda
bir sigara içimlik vaktimi alır sanaldaki birini unutmam.
Başıma gelmişti. Engellendiğimi düşünüp depresyona girmiştim. Halviki hesabını dondurmuş :)
Sonra geri açtı geri dondurdu. Yapacak bir şey yok.
Kesin benim kapattigim ks hesabini soruyor ama yapcak birsey yok hesabikapatildi
Hesabı geri açarsa senindir açmazsa zaten hiç senin olamamıştır 😀
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar