Sevgilimin instasında bir kız var, liseden diyordu. Ortaklarına baktım, gerçekten liseden ortakları var. Öyle olunca çıkarttırmamıştım. Geçen gözüme battı, çıkarmasını istedim, çıkardı. Eskiden bizim gruptaydı, okul bitince konuşmadık bir daha dedi. Ex'i hakkında tek bildiğim liseden olması ve eşit ağırlıkçı olması. Bu kız da aynı zamanda okuduğu üniversitenin işletme hesaplarını takip ediyor. Sevgilime sormadan nasıl öğrenebilirim? Fake hesap açıp büyütüp kızla tanışmaya mı çalışsam?
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, okurken içim gerildi resmen, çok tanıdık bir güvensizlik hissi bu.
Bak dostum, fake hesap açıp kıza yanaşmak falan, inan bana hem seni yıpratır hem de iş çok gereksiz yerlere gider. Ben böyle paranoyaklaştığım zamanlarda hep şunu fark ettim: Stalk arttıkça kaygı da artıyor, net cevap gelmiyor.
Tek net yol, açık iletişim. “Eski sevgilinle hâlâ iletişimin var mı, takip ediyor musun, merak ediyorum, çünkü kafama takıldı.” gibi sakin bir dille sorabilirsin. Sosyal medya hareketlerinden ex bulmak imkânsıza yakın, varsayıp kendini yormana değmez.
Canım, işin özü şu: Güven yoksa, internet detektifliği de ilişkiyi kurtarmıyor, sadece yavaş yavaş yiyor. Konuş, içini dök, tepkisine göre de ilişkinin sağlığına karar ver bence. 💬💻