Bende fake hesaptan onunla konuşuyordum sonra hesabımı kapattığımı söyledim aslında onu engelledim arada engeli kaldırıp hesabına bakıyordum içimde suphe vardı, sonra p. rnografik içerik paylaşan hesapları takip ettiğini gördüm ona lafla ima yaptım sonra o hesapları çıktı takipten , daha sonraysa bugün bir kadını takibe aldığını gördüm kim bu kadın diye sordum önceden istek atmıştım yeni kabul etmiş şimdi çıktım dedi sonra sen hani silmistin dedi benim onu engelledigimi de öğrendi sonra baya tartıştık şimdi ben suçlu çıktım hakaret etti bağırdı sen beni engellediginde kim bilir geceleri ne yapıyordun dedi yemin ederim bir şey yapmadım arada engeli kaldırıp hesabına bakıyordum birde canım sıkılınca reels izliyordum beğendiklerimi indirip ona atıyordum wpden oda suphelenmisti zaten nereden izliyorsun diye bir bahane ile geçiştirmistim. Sizce benim suçum nedir ben ne yaptım yani çok aşırı kıskanç bir insanım ben her şeyi bitirmek istiyorum sizce ne yapmalıyım? Böyle biri evlenmeden yapsa sonra neler yapar diye düşündüm ne diyorsunuz lütfen fikir?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
ayrılabilirsin bence uzak durun
Uzak duracağım
Bu insandan uzak dur kardeş. Seni manüpüle etmiş. Böyle adamdan valla bir şey olmaz.
Evet bende ayrılmak istiyorum artık onu taniyamiyorum bağırdı hakaretler etti bana ağladım
Karakter sahibi olmayan insanlardan uzak durman kendine yapacağın en büyük iyilik. O yüzden sakın üzülme !
Çok teşekkür ederim, size bir şey daha söylemek istiyorum ben biraz korkuyorum. Baskıcı bi ailem var onunla konuştuğumu bilseler beni öldürürler ve o da beni bir kere tehdit etmişti senin hakkında yalandan suç kaydı olusturturum başın yanar demişti kendisi de polis ben konuşmayı nasıl bitireceğim ya beni bulursa
Bu arada geçmiş olsun senin adına üzüldüm sende ihanete uğramışsın. Bizim hatamız mı bu erkek cinsine güvenmek
Seni mesaj yoluyla mı tehdit etti?
Öyle maalesef. Hayatı tecrübe ede ede öğreniyoruz. Böyle bakmak lazım olaylara
Evet o şekilde tehdit etti
Kesinlikle haklısın, tecrübe edinmiş oldum ama ciddiyim bir daha kolay kolay kanmayacağım iki güzel laf söyleyen hiçbir erkeğe
Bu arada biz telegramdan konuşuyorduk ben hesabı kapttim çıktım sildim. Umarım bunu görücü sinirlenip de peşime düşmez çok sinirleniyor
Ekran görüntüsünü al. Seni tehdit ettiği zaman sende o görüntüyle tehdit et. Seni şikayet ederim de.
Sildi mesajları zaten sıkıntı şu ki ben onunla bir davalık mahkemelik olayına girsem ilk önce ailem benim fişimi keser
Ya kötü olmuş. Boşverin. İletişimi kesin. Gerekirse numara falan bile değiştirin.
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim