Sevgilimin fake hesabı vardı Instagram'da, içerik hesaplarını takip ediyordu?

Bende fake hesaptan onunla konuşuyordum sonra hesabımı kapattığımı söyledim aslında onu engelledim arada engeli kaldırıp hesabına bakıyordum içimde suphe vardı, sonra p. rnografik içerik paylaşan hesapları takip ettiğini gördüm ona lafla ima yaptım sonra o hesapları çıktı takipten , daha sonraysa bugün bir kadını takibe aldığını gördüm kim bu kadın diye sordum önceden istek atmıştım yeni kabul etmiş şimdi çıktım dedi sonra sen hani silmistin dedi benim onu engelledigimi de öğrendi sonra baya tartıştık şimdi ben suçlu çıktım hakaret etti bağırdı sen beni engellediginde kim bilir geceleri ne yapıyordun dedi yemin ederim bir şey yapmadım arada engeli kaldırıp hesabına bakıyordum birde canım sıkılınca reels izliyordum beğendiklerimi indirip ona atıyordum wpden oda suphelenmisti zaten nereden izliyorsun diye bir bahane ile geçiştirmistim. Sizce benim suçum nedir ben ne yaptım yani çok aşırı kıskanç bir insanım ben her şeyi bitirmek istiyorum sizce ne yapmalıyım? Böyle biri evlenmeden yapsa sonra neler yapar diye düşündüm ne diyorsunuz lütfen fikir?
Sevgilimin fake hesabı vardı Instagram'da, içerik hesaplarını takip ediyordu?