Sevgilimin fake instagram hesabı var neden?

Öncelikle merhabalar arkadaşlar, 7 aydır çok güzel bir ilişkimiz var fakat dün akşam fake hesabı olduğunu öğrendim ben 25 yaşımdayım kendisi 30. Bir kafede oturuyorduk birbirimizin instagramına bakıyorduk onunkisine bakarken kendi profilinde instagram isminin yazdığı yerde bildirim göstergesi vardı anlam veremedim sordum ona senin isminde neden bildirim var dedim oda hemen kapattı yok bir şey dedi ama ben şüphelendim kendi instagramıma girdim ve oradan eğer başka bir hesabın varsa tıklayarak o hesaba geçebildiğini tahmin ettim çünkü ''+Hesap Ekle'' ifadesi vardı. Sordum ona fake hesabın mı var dedim sinirli bir şekilde hayır dedi konuyu kapattım ama yalan söylediğini anladım arabaya bindik aradan 10 15 dakika geçti bir yerde durduk ve dedim ki bana yalan söylüyorsun fake hesabın var dedim oda hayır yok dedi ben saf mıyım salak mıyım felan filan diyince açıkladı evet var dedi ama benim değil dedi , bende kimin peki diye sordum bir arkadaşımın (ismini verdi) onunla ortak kullanıyorduk bir zamanlar dedi ne için kullanıyorsunuz dedim söylemedi doğru düzgün açıklama yapamadı aç dedim görmek istiyorum hayır dedi diretti sen bana güvemiyor musun benim sözüme güvenmeyi öğrenmen lazım felan filan kavga ettik eğer göstermiyceksen ayrılırız dedim eğer bu sebepten ayrılacaksan ayrıl dedi ve ayrıldım. Sizler ne düşünüyorsunuz? Siz olsanız ne yapardınız?
Sevgilimin fake instagram hesabı var neden?