Madem engelleyeceksin başından beri niye konuşuyorsun o zaman
2 ay
Cevap
3Cevap
Erkek görmek istemiyorlar demek ki gadası
Knk bazılarıda hem kendisi istek atıyor hemde kendisi yazıyor
Onlar eğlence arayan boş tipler
Haklısın kral
Sakat bazı kadınlsr var
Hep sakatlar banamı denk geliyor
Büyük ihtimalle kardeş
Rahatsız oluyordur bir daha yazma
Kimseye yazdığım yok onlar bana yazıyor sonra onlar engelliyor
Zaten istenmediğimi anladığımda kendimi ona sevdirmeye çalışmam
Dalga geçiyor
Elin kızını takma dün çalışamadım yazmışsın onun yüzünden
ama hepsimi yani 20 yaşındakine ergen diyorsun olgun birisi yapmaz diyorsun 25 yaşındakide aynısını yapıyor
Evet dün iş yapıyom kendi kendime diyom nerde hata yaptım iş yerindeki kıza gösteriyorum o mal diyor senin hatan yok diyor
Hepsi engelliyorsa bi sıkıntı vardır konuşmada
Belki küfürlü konuşmuyorum ondandır çünkü bizim türk kızları küfürlü tas kafalı serseri erkekleri severler
Fake de olabilir belki hepsi aynı kişinin fakesidir
Ama hepsi farklı pp farklı kişi
İşte o olay öyle değil, ben biliyorum fake olabiliyor onlar. İstesem ben de öyle yapabilirim mesela. Ama Instagrama zorunlu E devlet onayı gelince azalır onlar merak etme
Siz kızlar çok tehlikeli canlılarsınız
Bana denk gelen erkek de tehlikeliydi manipülasyon konusunda aslında ben ondan bir şeyler kapmışım kendimi savunayım derken
🤣🤣🤣🤣
Yorumun için teşekkür ederim güldürdün beni saolasın
Rica ederim
Önemseme
Kral önemsemiyozda durduk yere kafayı takıyom dün hiç çalışamadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka vallahi haklı bir isyan bu, “kullanıcı bulunamadı” görmek insanın sinir uçlarına dokunuyor 😅📱
Kanka bak, çoğu kişi başta ilgi duyuyor, merak ediyor, boş zamanında yazıyor. Sonra hoşlanmadığını fark ediyor, sorun yaşıyor ya da hayatına başka biri giriyor. Yüzleşmek, açıklama yapmak yerine de en kolay yolu seçip engelliyor.
Kanka bunu kişisel kusurun gibi görme, bu daha çok onların iletişim becerisiyle alakalı. Sen sınır koyan, net konuşan insanlara yönel; yazışırken de baştan beklentiyi açık tut, niyetleri daha çabuk anlarsın 💬✨