Arkadaşım beni ekip ertesi gün başkasıyla buluşup story atıyorsa bunda yanlış olan kim?

Aynı yerde çalıştığım bir arkadaşım var, bir zamanlar çok yakındık, hâlâ yakınız ama eskisi kadar değiliz. Ben çok sıkı fıkı biri olamıyorum ve zamanla gittikçe bağımı koparmak istiyordum, bazen gıcık buluyordum. Yaklaşık 2 3 kere arayıp plan yapmak istedi fakat ben müsait değildim ve müsait olmadığımın dönütünü verdim, birkaç gün sonrasına telafi için ben aradım buluşalım diye. O da ilk tamam dedi, ertesi gün buluşma saatinden 2 3 saat öncesinde başka zamana alsak olur mu deyip ekti. Ben de gayet anlayışla karşıladım, birkaç kez ben görüşemedim, şimdi o görüşmek istememiştir dedim fakat beni ektikten bir sonraki gün başka bir arkadaşıyla buluşmuş ve sevecen story'ler atılmış, kasıtlı atıldığını düşünüyorum bu story'lerin. Yani ben bi plan yapılıp ekme gibi bi şey yapmamıştım, sadece 2 3 kere müsait olamadığım ana denk geldi. O ise plan yapıldıktan sonra ekiyor ve ertesi günü başka arkadaşıyla plan yapıyor. İkisi aynı şeyler değil bence ve onun yaptığının daha ayıp olduğunu düşünüyorum, yanlış mı düşünüyorum, hata bendeyse düzelteyim amacıyla soruyorum.

Arkadaşım beni ekip ertesi gün başkasıyla buluşup story atıyorsa bunda yanlış olan kim?