siz sormadan söylim Engin Akyürek.. aklimdan bir saniye bile cikaramiyorum napim?
Cevabın nedir?
o zaman pesinden git iletisim kurmaya calis ama sıradan hayranlari gibi degil bir farkin olsun ya da iyice tani arastr bir sekilde iletisim kur asiksan dua et :) bu dediklerim burdaki herkes gibi unut demekten ic acici bence oda bir insan sonucta ki benim ablam tv de sunucu gördü kanallara bakarken facete tanisip sevgili bile oldular sonra adam ablami aldatti o ayri:D
03 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Diğer konusunda 949 cevap paylaştı.
+1 yılsenin ki aşk olmak değil hayranlık ama onlar oyuncu diye ayırt edilmemesi lazım hepimiz insanız aşık olabiliriz ünlü oyuncuda bir insan rezillikle alakası yok bunun sakın böyle düşünme aşkın rezilliği olmaz
113 Yorumla- +1 yıl
Hayat bu imkansız diye bişey yoktur kimden hoslaniyorsun
- +1 yıl
hiç bir aşk imkansız değildir bizde insanız onlarda insan böyle düşünme aranızda kaç yaş farkı var
- +1 yıl
bence bir araştır sevgilisi var mı diye ümit vermek istemem ama twitterı var mı gerçek hesapları var orda belki yanıtına cevap verir ama genede ümitlenme
- +1 yıl
anladım ama ünlüler yaşadılarını gizli yaşarlar.
- +1 yıl
dediğm gibi ünlülerde insan aslında bizim yatığımız bir hata var ünlüleri gözümüzde çok büyütüyoruz herkez insandır. gideceğimiz yer aynı.
- +1 yıl
ben gözümde büyütmüyorum sadece onu isteyen cok kiz var onu ulasilmaz yapan bu :) bide onlar bize hayran gözüyle bakarlar yani ünlü olmayip onlari sevenlere hep hayranimiz derler genelde onlardan kacmaya calisirlar.. zaten bir röportajinda demiski ilk adimi ben yapmak isterim böylece sirf ünlüyüm diye benden hoslaniyor düsüncesine kapilmam..
- +1 yıl
anladım
- +1 yıl
sen genede ümitlenme belki aşk değilsindir senin duygun hayranlıktır her kızın başına gelir kendini üzme benimde başıma geldi ilerde anladım hayranlık olduğunu bende onların yolundan yürmeye karar verip oyunculuk eğitimi aldım.
+1 yılGayet güzel bir durum bence tadını çıkartmalısın bir süre sonra dokunabildiğin konuşabildiğin birilerini tanıyınca unutuyorsun, bende Jenna fischer'a aşıktım halada büyük hayranlık duyuyorum ama aşk değil yani hayranlık :)
15 Yorumla- +1 yıl
Senin ki Türk en azından :) senin adına sevindim gerçekten çok güzel bir duygu onu görmek için dizilerini falan izliyorsun :) mesela ben 6. sezonunu bitirdim 2 sezon kaldı, dediğim gibi birgün caddede giderken birisini göreceksin ve artık o olacak tabi oda platonik kalabilir :P
- +1 yıl
Aynen öyle telefonu şarja taktığımda bile yatmaya çalışınca kablo uzanmıyor :)
Aşkının peşinden git bakarsın olur neden olmasın gençsin güzelsin mankenlerden neyin eksik demiycem biraz birşeyler olabilir ama bakarsın şans bu olur mu olur yanlız takıntı haline getirme işte o zaman sakata gelirsin
012 Yorumla- +1 yıl
aslinda istesem bulabilirim ama sonra? beni herhangi bir hayrani olarak görcek sadece ben onun hayrani degilimki ben mesela kivanc tatlitugun hayraniyim ya da firat tanisin hayraniyim ya da fahriye evcen.. ama ona karsi hissettiklerim baska onun icin beni herhangi bir hayrani olarak görse bu beni üzer..
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
60Cevap
Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. ya ! sen türkan şoraydan daha güzelsin , engin akyürek seni görse oda sana aşık olur , düşünsene sen ve o mum ışığında el ele göz göze masada kadehler kadehlerin içinde "Lal "şarabı , şansını dene güzel insan :)
09 Yorumla- +1 yıl
iltifat icin cok tesekürler ama ondan sonra söylediklerini düsünmim en iyisi onu öyle hayal etsem icimdeki özlem büyüyor ve dayanilmaz oluyor.. biliyormusun ben buna hic alisik degilim simdiye kadar istedigi herseyi elde eden biriydim ister güzellikle olsun ister zorla istedimmi alirdim.. ilk kez bukadar caresizim
+1 yılBende 12 - 13 yaşlarındayken Avril Lavigne'e aşık olmuştum hemde fena bir şekilde haftalarca uyuyamıyodum düşünmekten :D Geçer merak etme 7 - 8 senedir fotoğrafına bile bakmadım :))
00 YorumlaBen asik degilimde ali ataya taktim resmen boyle bir hayranlik hic yasamadim hergun fotolarina bakip sarkilarini dinliyorum dizilerini filmlerini izliyorum
11 YorumlaDün maçı izlerken cediye aşık oldum, sevgilisiyle fotograflarına bakıp efkarlanıyorum. O ne olacak?
03 YorumlaSaplantı haline getirmişsin. Ergen Çağı dönemin henüz bitmemiş demek ki :) Yakında geçer.
02 YorumlaÜşenmedim googleda arattim adami. Etten kemikten.. Aslinda tv etkisi ile adamin reklami yapiliyor yoksa ben de bir dizide oynasam benim icinde başlık açan bir kızcağız olurdu biyerlerde :)
04 Yorumla
+1 yılolabilir bende bir ara tatlıses showda dansöz dideme bayılıyodum :D öyle böyle değil :D
016 Yorumla- +1 yıl
gerçek birisine aşık olarak. :)
- +1 yıl
valla şanslı değildim keşke didemde kalaydım. aşık olduğum kız beni kabul etmemişti. :D
- +1 yıl
askerlik için hep derler mantık aramıcaksın diye. aşk olaylarıda bu hesap :))))))
- +1 yıl
:))) ama senin için güzel bir tavsyem var. fan klüpleri vardır. onları bulup üye ol ya da aralarına katıl. ünlü sanatçılar fanlarıyla buluşuyorlar. organizasyon aktivite katılıyorlar. bizim sokakta bir kızın evine ebru gündeş gelmişti bir kere :))
- +1 yıl
yoo bence şannsın yüksek. hatta oturduğun şehirde sette falan olursa çekimlere bile gidebilirsin. en azından bir foto çekilirsin. hevesini alırsın. heyecanını bastırırsın. yap bence :)
- +1 yıl
fan sayfalarından takip et almanyaya geliyordur muhtemelen. sen gelirsin ya da illa ki tatiller faalan :D zaten gerçek biriini bulunca engin falan kalmaz merak etme :)
- +1 yıl
inşallah hayırlısını bulursun :)
- +1 yıl
Amminnnn :)
bende bu adamı seven var mı diyip dururdum hep, varmış
01 Yorumlabende gülşen bubikoğluna aşıktım 13 yaşına kadar falan
01 Yorumla
+1 yılseviyorsan git konuş bence beklersen yoksa başkası kapar adamı:\
018 Yorumla- +1 yıl
sorduğun soru hiç komik değil ama sanki dimi?:D
- +1 yıl
benim başıma gelmez:D merak ettim tv de adamı görünce nasıl tepki verdiğini :D böle mi?:Dcdn.listelist.com/.../delirme-12.gif
- +1 yıl
evet aynen :D
- +1 yıl
ney anlamadım hangi kıza:D
- +1 yıl
asıl ben sana acıdım ya hiç olmadı hoşlandığım kız yanımda olur ama sen tv ile idare etmek zorundasın:D
- +1 yıl
yav farkındaysan kızın karşısında yaparım o tepkiyi demedim sana :D bu arada vaaay soyad düşmüş hemen bir sahiplenme bir isimle direkt hitap noluyoruz ahahaha:D:D
- +1 yıl
sen sevdigin kiza hep soyadi ilemi hitap edersin öyle bir kuralmi var? benim icin o sevdigim bir insan onu tanimamam ya da onun oyuncu olmasi bunu degistirmez ;) ayrica farkindamisin bilmem ama sende tek tarafli sevebilirsin bunun icin sevdigin kiz illa oyuncu sarkici kisaca ünlü olmak zorunda degil normal bir kizda seni begenmeyebilir.. ilerde sevdigin kizin yaninda olacagindan bukadar emin olma derim
- +1 yıl
hiç platonik aşkım olmadı ben bilmiyorum o duyguyu:D neyse sen devam et ümit fakirin ekmeği hesabı :D
- +1 yıl
hacım 90 larda liseliler ile bulvar gazetesi bayanları arasındaki şehvete benzedi senin iş kusura bakmada öyle cidden:D neyse hayırlı olsun:D
- +1 yıl
ahhahahahaha dur yahu asabiyete gerek yok şaka yapmıştım sadece :D:D
Maceraperestliğine veriyorum ve diyorum ki başka bir oyuncu bulana kadar sabret :D
00 Yorumla
+1 yılBende bir basketbolcuya asik oldum seni anlayabiliyorum sanirim ama ben elde ettim sende durumlar ne bilmiyorum :p
011 Yorumla- +1 yıl
benimkide baya ulasilmaz biriydi bayaa unlu bir basketbolcu :(
- +1 yıl
Bayaa ilginc oldu cidden olacagi varsa hayat bir sekilde karsina cikariyor bundan emin olabilirsin
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Hayir guzellikle bir alakasi yok bence yani birazcik olabilir ama mesela onunda boyu cok uzun asirii ben kisayim? Ona ulasmak icin bir yol bul sadece karakterinle de etkileyebilirsin ^^
- +1 yıl
166-167 ve o 2 metre resmen ahahah :D
+1 yılBence bu ruyadan hemen uyan yoksa senin icin kabus olacak
01 Yorumla- Diğer konusunda 374 cevap paylaştı.
+1 yılBende geçenlerde mng kargodaki bir kadına tutuldum :D
İnsan alışıyor bir zaman sonra
unuttum gitti :)
Anlık şeyler bunlar yani gelir geçer.00 Yorumla
+1 yılsıkıntı yok knka ben de benzeri bir durumdayım benim ki yabancı hatta
06 Yorumla- +1 yıl
knka bilemedim şimdi site abaza dolu bunların içinde açıklamam ismini :) anca özelde ona da sen gelmiycen :D
- +1 yıl
sorma ya böyle diyorum da kızın durumu kötü ama zengin olup gidip kurtarıcam onu :)
- +1 yıl
ismini özelden atım o kadar merak ettiysen yabacı kültür işte onlara normal kaçtığı için ççekiniyolar mal mal fotolar
+1 yılGönül bu nereye koncağı belli olmuyor ama aşık olmadın o dediğin kişiye anlık hoşlantı bu bence
02 Yorumla- +1 yıl
Yorum yok
Zevkli bir arkadaşmışsın ;) Kalanı senin problemin :D
04 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende gittim sanatçının tekine aşık oldumünlü biri değil ama benden 8 yaş kadar büyük ve imaksnzı bişey sizinki kadar
01 YorumlaAşık olduğun da ne yakışıklımış be başka bulamadın mı o nasıl oyuncu yıllardır şoktayım. s
04 Yorumla- +1 yıl
Kara para ask
bende yaşıyoum bişiler de daha dışarı vurma cesareti gösteremedim
02 Yorumlayok ARTIKKKK şaka mı ben bu adamdan bile çirkini bana da asşık ol o zaman :DDD
01 Yorumlaaşk sevmek sevilmek bu değil yaa. cok basite indirgediniz herşeyi.
03 YorumlaDiğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. ben de simon baker'a karşı öyleydim ama hayranlık bu aşk değil :D
03 Yorumlaerkeklerin 31 e malzeme ettiği aşkları vardır onun gibi olmuş bu
01 Yorumla
+1 yılbosver baskan olmadı ben estetik yaptırır o dediğine benzerim beni alırsın :D idare et
09 Yorumla- +1 yıl
kac para ulen bu estetik ben yaptıramayacakmıyım :d
- +1 yıl
sac uzatıp sakal bırakmaya ne var :D bekle 3 ay sonra :D
- +1 yıl
benim sert bakıslarım haha sakamı bu kac genc kız bakıslarımla bayıldı :D :D bu yüze bakıslara kezzap atsan yumusamaz :d
- +1 yıl
yav bu şey deilmi tanıdım fatma güle kerkinen lavuk :D
- +1 yıl
surat ifadesi öyle kızlarda bana der hep 103 numaralı sert bakısını yap diye :D adamın yüzüne bakınca onu sezdim :D
+1 yılolabilir yani bende gittim Russell Crowe'a aşık oldum homo olmamama rağmen, gayet doğal bir şey işte imkansız aşkın acısını çekeceksin bir süre sonra unutacaksın.
00 Yorumla- Diğer konusunda 502 cevap paylaştı.
+1 yılO kadar oyuncu varken gidip kara kaşlı kara gözlü olana mı aşık oldun :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZamanla unutursun senin ki aşk değil hayranlık ayrıca o adamın neresine hayranb bu kızlar anlamıyorum bence çok soğuk birisi :)
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÜnlü olmadan sokakta görsen yine de aşık olur muydun? ya da en azından dikkatini çeker miydi?
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılPeki..
Gizli Üye(36-45)+1 yılgit acil bence konusmakta fayda var belki oda senden hoslanir :)))))))))))))
22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılkafayi yems millet mk ya :)))))))))) nasi bir cevap bekliyorsun anlamadimki
Hayal kur dizilerini izle vs başka birşey yapamazsın :D
00 Yorumla
+1 yılhahaha bende hazar ergüçlüye olmustum twitter instagramdan baya kovaladım sonra skılıyorsun :)
05 Yorumla- +1 yıl
yazınca cevap alamayınca skılıyorsun işte :)
- +1 yıl
ama 1 hafta boyunca hergün :)
Gençken her insanın başına gelebilir böyle şeyler zamanla geçer sorun yapma
00 YorumlaBende sana aşık oldum desem aynı şey biliyormusun?
04 Yorumla
+1 yılKara Para Aşk'la mı başladı?
09 Yorumla- +1 yıl
Bu diziden önce öyle karizması falan da yoktu yani stil makyaj bakımından ön plana çıkaramamışlardı. Hatta görünce sinir oluyordum neden oynatıyorlar diye. Oraya tam oturmuş. Platonik takılmanın tadını çıkaracaksın artık :)
- +1 yıl
Fikrine katılıyorum :) Tanısan yavaş yavaş değeri düşecek, iyisi mi böyle kalsın :) Sırf onu güzel hatırlaman için yoksa elde edemeyeceğinden falan değil yani :)
Katıldığı programlara falan gidebilirsin aslında Türk sonuçta konuşma şansın hep olabilir. Benim o sanatçı Türkiye'de değil senden bahtsızları var -.- - +1 yıl
Ah canım ya gel yer değiştirelim :)
- +1 yıl
Ayrı ülke :) Güzel dedin. Şimdi misler gibi İstanbul'la Almanya değişilir mi bilemedim :) (Hemen yan çizmek)
O ask degil hayranlik olsun bir zahmet
03 Yorumla
+1 yılevlenmelisin hemen geçer :)
03 Yorumla- +1 yıl
ohaa sen ciddisin o. O_
Tebrik ederim bula bula onumu buldun :D
011 Yorumla
+1 yılYakışıklı adam vesselam.
01 YorumlaDiğer konusunda 2b cevap paylaştı. Seviyorsan git konuş bence
05 Yorumlao cocuk sana bakmaz kookkeee
05 YorumlaFatmagülün suçu ne arkadaş?:)
04 Yorumla- +1 yıl
Sende sana sumugunu atmayacak birine kezbaniye aşkına kapilmisin
+1 yılAşık ola ola ona mı asik oldun ya
03 Yorumla- +1 yıl
Benim tipim değil ama her insan farkli sonucta :)
takıntıdır o aşk olsa duramazdın
03 Yorumlahaklısın çok rezil bir durum...-_-
01 Yorumla
+1 yılaşık ola ola onamı oldun hele;?:)
06 Yorumla- +1 yıl
yok hayır.
- +1 yıl
saplantı yapmışsın.. erkekte uzun boy uzun saça meylin var galiba?
- +1 yıl
hmm. anladım... saygı duyarım.
+1 yılSeviyosan git konuş bence demek geldi içimden :D
14 Yorumla- +1 yıl
ahahaha :D :D
- +1 yıl
Kendimi kötü hissettim nedense :)
+1 yılona küçük sürprizler yap
03 Yorumla- +1 yıl
sürpriz işi sana kalmış valla ben bilmem
aklından çıkar başka ne yapıcan
01 Yorumla
+1 yılYIL 1974 ben perihan savaşa aşık olmuşum.:D
021 Yorumla- +1 yıl
sorun yok bende 23 yaşındayım zaten :D:DNERDE o eskiler dedim sadece bu devirde öyle kadınlar kızlar kalmadı ne yazıkkı ;=)
- +1 yıl
İstanbul'da perihan ablayı gördum bı kere seyaht ettiğimde istanbuld yaşamıyorum ama bazı hatrı sayılır dostlar sağolsun bunu PERİHAN ablayada söledim oda güldü açıkçası oda şunu gülerek söledi keşke 1974 yılında o yıllar senınle karşılaşsa idim diyerekten geçiştirdi...
- +1 yıl
Yaşımız genç olsada efendı bir insanız sonuçta çokmu yanı erol abinin o insanla benı tanıştırması :D bazı eskı sanatçılarıda iyi tanırım ;=) 5-10 tane
- +1 yıl
valla yenılerı geçtim benım işim olmaz onlarla ama bı petrol ofisi sahıbı arkadaşım bı manken var minyon tipli ya adı dilimin ucunda onla sevgili adı gizemmı gamzemı nedir onla çıkıyo şuan.. geçen günlerde rastladım filmde vsde oynuyo ;=)
- +1 yıl
aysun kayacı aklıma şimdi geldi ;=) hammer jeepte ölece oturuyodu arkadaşın ;=)
- +1 yıl
ALLAHA şükür yinede o arkadaşım benden zengin değil bizim iki istasyonumuz var ama ben aç gözlülük yapmıyorum günlük kızları vs hergün değiş gibi bir modam yok o yüzdende zaten perihan abla 1974 ü öyle tanımladı hanı derlerya büyükler konuşur küçükler susar diye işte efendılığımız ordan gelir soytarılığa gerek yok benım dünyamda o arkadaş gibide küçülmüyorum ezik işte.. bızım dünyamızda onun arkasından l*n şuna bak hergun ne haltlar yiyor vsvs bende tam tersı efendı çocuk dürüst yaşlı grubunun görüşü neyse..
- +1 yıl
valla dedıgın ismi bile yazdım googleden öyle gördum o adamı ben tanımıyorum :D aysun numu üç dört gün sora başkasını bulur hatta 2012 ye dayanır bu söyledıgım arkadaş şimdi başka alemlerde D
- +1 yıl
BU DÜNYA işte bu yüzden iyi şeylere sahne olmuyor kanatimce kadınlar sankı kumaş kullan at vs erkeklerde öyle kadınlarda üç beş gün takıl sora ayrıl her haltı ye sora adı aşk olsun aşkmı l*n bu onların seçimi değil onların ayıbı bu ;=)
- +1 yıl
banada zaten bu yüzden geri kafalısın derler varsın geri kafalı olalım saf temiz o eskı aşklara aşığım dedıgımde ya gerçekten tanımayanlar yaş sorar ya da tanıyanlar geri kafalısın derler sigortalarımı indirirler tek tek yakaladığıma bunu anlatamam ne yazıkkı yaşayarak görecekler doğruyu o kişiler dostum ;=)
- +1 yıl
bu devirde herkes korkak öleyse ben bu zamana kadar aşk görmedım doğru dürüst şahit olmadım açıkçası ;) hele forumda okuyorum vay anasını diyip kahveyı ya da çayı döktüğüm saatler dakılar oluyor yanlışlıkla:F
- +1 yıl
;=);=)
Ben çok oyuncuya aşık oldum ama küçükken. :)
03 Yorumla
+1 yılDizi bitince gecer :D
04 Yorumla- +1 yıl
Bende oyle cok asik olmustum ahaha:D
- +1 yıl
Sen sanatciya asik olduysan isin zor valla :D
+1 yılKeske bende asik olabilseydim olamicam
01 Yorumla
+1 yılBende eva green e aşığım
04 Yorumla- +1 yıl
Uyuciyiz
- +1 yıl
Aman tırt
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende naomi rushell asigim 2 senedir
01 Yorumla- Diğer konusunda 445 cevap paylaştı.
+1 yılSeviyorsan git konuş bence.
00 Yorumla Bence bnlar hep sıklmaktan :D
00 YorumlaTelefonunu bul tel ac yuzune kapayinca vazgecersin
020 Yorumla- Diğer konusunda 14,3b cevap paylaştı.
+1 yılHayırlısı ola bilir. ^^
012 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten seviceğiniz birini bulucaksınız muhtemelen. ^^
- +1 yıl
Feministsiz demek neden. -_-
- +1 yıl
İlginç bir zevk ^^
- +1 yıl
-_- Demek ki seve biliyorsunuz.
- +1 yıl
^^Hayırlısı.
- +1 yıl
Peki. ^^
Gizli Üye(30-35)+1 yılaşk mı hayranlık mı eminmisin
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbenimde böyle bir olayım olmuştu gittim tanıştım istedigim gibi degildi sadece hayran oldugumu anladım
Cevap sahibi+1 yılevet kim oldugunu da söyleyebilirim. 84 grubunun solisti tuna. gittigi takıldıgı her yeri biliyodum uzaktan sevmek güzel geliyodu ama gittim bigün cafeye tanıstım.. şu var ki bir şekilde bişeyler olsa sevgili olsanız öncelikle o adam sanatcı kimligini bir kenara bırakamaz sevgilisi olarak bunu kabullenmek cok zor. bide ben tapar derecesinde seviyodum düşün aldatsa terketse artık ne yapsa normal bir tepki veremezsin hiçbir açıdan normal bir ilişki olmaz bunları gördüm vazgectim bu sevdadan...
- +1 yıl
hmm bilmiyorum insan taparcasina severse birini sirf bu nedenlerden dolayi birakabilirmi onu? bence ozmn kendinden bile vazgecer insan yani üzülecegini bilse bile bigün bitecegini bilse bile o ani yasar ona bile razi olur terk edemez.. bence sen tanidiktan sonra eskisi kadar sevmemissin ondan..
- Devamını Gör (21)
Devamını Gör(66)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem